Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe'de Dzeko Fırtınası Devam Ediyor

Fenerbahçe'de Edin Dzeko fırtınası esmeye devam ediyor. 37 yaşındaki santrfor, sarı lacivertlilerin Pendikspor galibiyetinde 3 gole imza atarak yıldızlaşmıştı. Tecrübeli forvet gösterdiği performansla alkış alırken, taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmayı başardı. Boşnak futbolcu Fenerbahçe'de şu ana kadar 14 karşılaşmada görev aldı. Dzeko bu maçlarda 12 gol attı. Ayrıca 7 de asist yaptı. Yaşına rağmen ortaya koyduğu oyunla büyük övgü alan Dzeko, İtalya'da konuşulmaya devam ediyor. Fenerbahçe'nin golcüsü için Çizme'de flaş bir benzetme yapıldı. İtalya Milli Takımı'nın eski futbolcularından Di Livio, Edin Dzeko hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yayın Tarihi: 30.10.2023 14:00
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Fenerbahçe'de Dzeko Fırtınası Devam Ediyor

Fenerbahçe'de Edin Dzeko fırtınası esmeye devam ediyor.

37 yaşındaki santrfor, sarı lacivertlilerin Pendikspor galibiyetinde 3 gole imza atarak yıldızlaşmıştı. Tecrübeli forvet gösterdiği performansla alkış alırken, taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmayı başardı.

Boşnak futbolcu Fenerbahçe'de şu ana kadar 14 karşılaşmada görev aldı. Dzeko bu maçlarda 12 gol attı. Ayrıca 7 de asist yaptı. Yaşına rağmen ortaya koyduğu oyunla büyük övgü alan Dzeko, İtalya'da konuşulmaya devam ediyor.

Fenerbahçe'nin golcüsü için Çizme'de flaş bir benzetme yapıldı.

Milanlive.it'de yer alan habere göre, İtalya Milli Takımı'nın eski futbolcularından Di Livio, Edin Dzeko hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Livio İtalya'da büyük tartışmaya sebebiyet verecek bir yorumda bulundu.

İtalyan basınındaki haberde, 'Milan'ın tarihinde olağanüstü kalitede çok sayıda merkez forveti vardı' 'Ibrahimovic, Shevchenko, Inzaghi, Weah veya Bierhoff gibi oyuncuları düşünün' 'Ama belki de Milan formasıyla her şeyi kazanan isim Marco van Basten'di' 'Marco van Basten herkes tarafından şimdiye kadarki en güçlü santraforlardan biri olarak kabul edildi' 'Her şekilde gol atabilen ve rakip savunmaları teknik ve fiziksel olarak yok edebilen gerçek bir şampiyondu' 'Son birkaç yılda diğer oyuncularla Van Basten arasında çok sayıda karşılaştırma yapıldı' 'Bunların arasında 'Ibrahimovic de vardı' ifadeleri kullanıldı.

Ancak Inter - Roma maçı sonrası açıklamalarda bulunan eski futbolcu Di Livio, Roma'nın forveti Lukaku'ya eleştirilerde bulunurken, Inter'in eski golcüsü Dzeko'ya övgüler yağdırdı. Di Livio yaptığı açıklamada, 'Diğer isimlerin yanı sıra ben her zaman Dzeko'yu tercih ediyorum' 'Benim için Van Basten'e yaklaşan tek kişi o' 'Bu yüzden Lukaku-Dzeko arasında her zaman Dzeko'yu tercih edeceğim' dedi.