Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe'nin Yıldızı Sebastian Szymanski İçin Premier Lig'den Transfer Teklifleri

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Sebastian Szymanski için Premier Lig takımlarından transfer teklifleri gelmeye devam ediyor. Szymanski'nin Fenerbahçe'ye transferi şaşırtıcı olsa da, sarı lacivertlilerin potansiyelini fark ettiği ve yüksek bir bonservis bedeliyle satış yapabileceği belirtiliyor. İngiltere'de Brighton takımının Szymanski için en uygun seçenek olduğu ifade ediliyor.

Yayın Tarihi: 02.11.2023 07:27
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Fenerbahçe'nin Yıldızı Sebastian Szymanski İçin Premier Lig'den Transfer Teklifleri

Fenerbahçe'nin Yıldızı Sebastian Szymanski İçin Premier Lig'den Transfer Teklifleri

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Sebastian Szymanski ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Sarı lacivertliler 24 yaşındaki futbolcuyu sezon başında Dinamo Moskova'dan transfer etmişti. Kanarya Polonyalı orta saha için 9.7 milyon Euro bonservis ücreti ödemişti. Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana müthiş bir performans ortaya koyan Szymanski, şu ana kadar 19 maçta görev aldı. Yıldız isim bu karşılaşmalarda 9 gol attı. Ayrıca 7 de asist yaptı. Szymanski'nin bu performansı sonrası birçok Avrupa ekibinin Fenerbahçe'ye transfer teklifinde bulunacağı ifade edilmişti. 24 yaşındaki oyuncunun transfer durumuna dair sıcak bir gelişme yaşandı. Konuyla ilgili haberi ise Polonya basını duyurdu.

Meczyki.pl'de yer alan ve aspor.com.tr editörü Kubilay Açıkgün'ün derlediği habere göre, Szymanski'nin adı Premier Lig takımlarıyla anılmaya devam ediyor. Haberde yıldız orta sahanın sezon başında Fenerbahçe'ye gitmesinin şaşırtıcı olduğu ifade edildi. Szymanski'nin İngiltere'nin orta sınıf takımlarında forma giyecek kapasitede bir oyuncu olduğunun altı çizildi. Ancak 24 yaşındaki oyuncunun cesur bir adım atarak Türkiye'ye gittiği bildirildi. Fenerbahçe'nin Szymanski'nin potansiyelinin farkında olduğu ve Polonyalı yıldız için 40 milyon Euro'ya kadar para kazanabileceği aktarıldı. Öte yandan Premier Lig ekipleri için bu ücretin yüksek olmadığı yazıldı. Bunun yanı sıra Szymanski için İngiltere'de en uygun takımın Brighton olduğu vurgulandı. Polonyalı futbolcunun Roberto De Zerbi'nin takımında çok iş yapabileceği belirtildi. Szymanski'nin Fenerbahçe'den sonraki yeni takımının Brighton veya Newcastle United olması gerektiği kaydedildi. Güncel piyasa değeri 18 milyon Euro olan Szymanski'nin, sarı lacivertlilere sözleşmesi 2027 yılında sona erecek.