Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Final Cut Pro ve Logic Pro, iPad'e Geliyor

Final Cut Pro ve Logic Pro, iPad için kullanıma sunuluyor. Final Cut Pro iPad uygulaması, yepyeni dokunmatik arayüzü ve çoklu dokunma hareketleriyle video yaratıcılarının yeni iş akışlarına erişmesine olanak tanıyan araçlar içeriyor. Logic Pro iPad uygulaması da kullanıcıların tabletin dokunmatik ekranından faydalanması için çoklu dokunma hareketleri içeriyor ve dinamik filtreleme kullanan yepyeni ses tarayıcısı, müzik yaratıcılarının ilham anında üstün sesi bulmalarına yardımcı olacak.

Yayın Tarihi: 10.05.2023 02:47
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Final Cut Pro ve Logic Pro, iPad'e Geliyor

Final Cut Pro iPad Uygulaması Özellikleri

Video profesyonelleri ve müzik yapımcıları için kapsamlı bir araç takımı sunan Final Cut Pro ve Logic Pro, 23 Mayıs'tan itibaren iPad için de kullanıma sunuluyor. Final Cut Pro iPad uygulaması, yepyeni dokunmatik arayüzü ve çoklu dokunma hareketleriyle video yaratıcılarının yeni iş akışlarına erişmesine olanak tanıyan araçlar içeriyor. Ayrıca, makine öğrenimini kullanan özellikler de eklendi. Scene Removal Mask özelliği, içerik üreticilerin yeşil ekrana ihtiyaç duymadan klipteki bir objenin arka planını temizlemelerine veya değiştirmelerine imkan veriyor. Otomatik Kırpma, Ses İzolasyonu gibi diğer özellikler de kullanıcıların işini kolaylaştırıyor.

Logic Pro iPad Uygulaması Özellikleri

Logic Pro iPad uygulaması da kullanıcıların tabletin dokunmatik ekranından faydalanması için çoklu dokunma hareketleri içeriyor. Dinamik filtreleme kullanan yepyeni ses tarayıcısı, müzik yaratıcılarının ilham anında üstün sesi bulmalarına yardımcı olacak. Kullanıcılar, herhangi bir sesi bir projeye dahil etmeden önce dokunarak ön izleyebilecek.

iPad için Final Cut Pro ve Logic Pro Fiyatı

Final Cut Pro ve Logic Pro uygulamaları bir ay veya yıllık aboneliklerle sunulacak. 1 aylık ücretsiz deneme mevcut. Sonrasında aylık 4.99 dolar, yıllık 49 dolar ödeme yapılacak. Final Cut Pro, M1 çipli iPad modelleri ve daha sonra çıkan iPad’lerde, Logic Pro ise A12 Bionic çipli iPad modelleri ve sonrasında çıkan iPad’lerde kullanılabilecek. iPadOS 16.4 sürümünün de yüklü olması gerekiyor.