Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray, 50 Milyon Euroluk Dünya Yıldızı İçin Düğmeye Bastı

Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde hem Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı hem de Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyor. Bu doğrultuda 50 milyon euroluk dünya yıldızı transferi için çalışmalara başladı. Ayrıca, Sacha Boey için de İngiliz kulüplerinin ilgisi olduğu belirtiliyor.

Yayın Tarihi: 03.11.2023 20:53
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Galatasaray, 50 Milyon Euroluk Dünya Yıldızı İçin Düğmeye Bastı

Yer yerinden oynayacak! Galatasaray 50 milyon euroluk dünya yıldızı için düğmeye bastı! İmza an meselesi!

Okan Buruk yönetiminde hem Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı hem de Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, hedeflerine ulaşmak için kolları sıvadı. Aslan, 50 milyon euroluk yıldız futbolcu için şimdiden çalışmalara başladı.

Yıldız İsimler:

  • Bakambu
  • Angelino
  • Ndombele
  • Icardi
  • Davinson Sanchez
  • Thomas Partey
  • Sacha Boey

Trendyol Süper Lig'de 11. hafta karşılaşmasında yarın akşam Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek Galatasaray, kış transfer sezonu için şimdiden düğmeye bastı. Aslan, 50 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Yaz transfer döneminde Bakambu, Angelino, Ndombele, Icardi, Davinson Sanchez gibi yıldız isimleri kadrosuna katarak son yılların en görkemli kadrosunu oluşturan Galatasaray, kış transfer sezonu için şimdiden çalışmalara başladı.

Bu sezon hem Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı hem de Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı amaçlayan Galatasaray, 50 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Okan Buruk yönetiminde ikinci kez şampiyonluğa ulaşmayı amaçlayan Galatasaray, İngiliz devi Arsenal formasını terleten yıldız orta saha oyuncusu Thomas Partey'i kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Yıldız futbolcunun Arsenal'de yeterli düzeyde süre alamadığı için mutsuz olduğu iddia edildi. İngiliz ekibinin son maçında kadroda yer almayan yıldız futbolcunun ocak ayında takımdan ayrılabileceği öne sürüldü.

Sarı-kırmızılı ekibin bu durumu fırsat bilerek yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için girişimlerde bulunacağı iddia edildi.

Bu sezon İngiliz ekibi forması altında 5 maçta forma şansı bulan 30 yaşındaki yıldız futbolcu, takımına skor katkısı yapamadı.

Ganalı futbolcu için bugüne dek toplamda 50 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Bu sezon beklentilerin altında kalan yıldız futbolcunun güncel piyasa değerinin 35 milyon euro olduğu öğrenildi.

Galatasaray'ın Yıldızı Sacha Boey İçin İngilizler Atakta

Galatasaray'ın yıldızı Sacha Boey için İngilizler atakta. Daha önce Arsenal'in radarına giren Fransız yıldızı M. United da kadrosuna katmak istiyor.

Takvim'de yer alan haberde United'ın Sarı-Kırmızılılar'da son dönemde gösterdiği performansla adından söz ettiren Boey için çalışmalara başladığı öğrenildi. United'ın G.Saray'ın önümüzdeki hafta Bayern Münih ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçına temsilci göndereceği belirtildi.

M.United'ın Ocak ayı transfer döneminde G.Saray'ın kapısını çalması bekleniyor.

Fransız oyuncu, 2019'da Rennes'in altyapısından çıktığında piyasa değeri 250 bin Euro'ydu. Galatasaray, Temmuz 2021'de 1 milyon 150 bin Euro bonservis bedeliyle renklerine kattı. Bugünkü piyasa değeri 17 milyon Euro.

Takımın son iki sezondaki en istikrarlı futbolcusu Boey, Şampiyonlar Ligi'ndeki performansıyla parmak ısırtmayı sürdürürken piyasasını da her gün arttırıyor. Bu sezon 10 Süper Lig, 3 Şampiyonlar Ligi ve 6 Şampiyonlar Ligi eleme maçında forma giyen Boey, 1 gol atarken asist üretemedi.

Yıldız İsimler:

  • Bakambu
  • Angelino
  • Ndombele
  • Icardi
  • Davinson Sanchez
  • Thomas Partey
  • Sacha Boey

Yeni Sözleşme:

Yönetimi, Sacha Boey ile yeni sözleşme için masaya oturdu. Sarı-Kırmızılılar, yıldız oyuncunun 400 bin Euro olan maaşını 1.4 milyon Euro'ya çıkarmak istiyor. Görüşmeler devam ediyor.