Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray Başakşehir'i mağlup ederek zirvedeki yerini sağlamlaştırdı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Başakşehir'i 1-0 mağlup ederek zirvede puan farkını 5'e çıkardı. Okan Buruk, maç sonrası yaptığı açıklamada henüz yarışın bitmediğini ve kalan haftalarda aynı konsantrasyon ve istekle devam etmeleri gerektiğini belirtti.

Yayın Tarihi: 09.05.2023 14:48
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Galatasaray Başakşehir'i mağlup ederek zirvedeki yerini sağlamlaştırdı

Galatasaray Başakşehir'i mağlup ederek zirvedeki yerini sağlamlaştırdı

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Başakşehir'i 1-0 mağlup ederek zirvede puan farkını 5'e çıkaran Galatasaray'da Okan Buruk karşılaşmayı değerlendirdi.

İlk yarı çok pozisyona girdik. Rakip kaledeydik ama rakibimiz iyi savunma yaptı. Çok net pozisyon vermesek de rakibimizin başarılı olduğu bazı anlar oldu. Savunma arkasına sarkmaya çalıştılar. Biz %100 konsantrasyonla oynadık. Çok kritik bir maçtı bu. Seyircimizle birlikte iyi mücadele ettik. Geçen haftanın tam tersi işler yaptık. Oyun içerisinde özellikle geçişlerde doğru işler yapsaydık ikinci ve üçüncü golü de bulabilirdik. Yolumuz azaldı, önümüzdeki üç maçı kazandığımız takdirde şampiyon oluyoruz.

Kazımcan genel olarak olumlu işler yaptı. Maçın başında belki heyecanla hataları oldu ama genel olarak iyi işler yaptı. Savunmada iyi işler yaptı, top ondayken doğru paslar verdi. Takımın iyilerinden biri olarak görüyoruz. İnşallah o bölgede uzun vadede iyi bir çözüm olur Galatasaray için.

Henüz yarışın bitmediğini ve kalan haftalarda aynı konsantrasyon ve istekle devam etmeleri gerektiğini belirten Okan Buruk, şu ifadeleri kullandı: “Geçen hafta kaybettiğimiz karşılaşma sonrası hafta içi antrenmanlarda bize ışık vermişti. En yakın rakiplerimizle fark 5 puana çıktı. Hiçbir şey bitmedi. Bundan sonraki maçlarda aynı ciddiyetle, aynı konsantrasyonla ve aynı istekle devam etmeliyiz.”