Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray'ın Yeni Yıldızı Jelert'ten Heyecan Verici Açıklamalar

Elias Jelert, Galatasaray'a transferinin ardından mutluluğunu ve heyecanını paylaştı.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 19:31
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 19:31

Galatasaray'ın Yeni Yıldızı Jelert'ten Heyecan Verici Açıklamalar

Galatasaray'ın Yeni Transferi Elias Jelert'ten Açıklamalar

Galatasaray, Danimarka'nın Kopenhag Kulübünden kadrosuna kattığı 21 yaşındaki futbolcu Elias Jelert ile yeni bir başlangıç yaptı. Transferiyle ilgili duygu ve düşüncelerini paylaşan genç oyuncu, kulübün sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada büyük bir memnuniyet içinde olduğunu belirtti.

"Heyecanla Mücadele Edeceğim"

Jelert, "Bir an önce taraftarlarımızla buluşup onlara merhaba demek istiyorum. Sağlık kontrollerimden geçtim ve bugün takımla ilk günüm. Gerçekten çok mutluyum ve heyecanlı hissediyorum. RAMS Park’ta oynadığımda, taraftarların inanılmaz coşkusunu gördüm. Şimdi onlarla birlikte mücadele edecek olmak beni çok mutlu ediyor," dedi.

Victor Nelsson ile İlişkisi

Bunun yanı sıra, Galatasaray’da Victor Nelsson ile milli takımdan arkadaş olduğunu belirten Jelert, "O burada oldukça iyi karşılandı ve son üç yıldır burada. Benden gelen sorulara yanıt vererek bana çok yardımcı olacaktır. Onunla daha iyi bir arkadaşlık kuracağımıza inanıyorum. Taraftarlarımıza en iyi şekilde hizmet etmeyi dört gözle bekliyorum. Biliyorum ki buranın çok büyük bir taraftar kitlesi var," şeklinde konuştu.