Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray-PAOK Maçı Öncesi Terör Sembollü Bez Parçası Skandalı

İstanbul'da Galatasaray-PAOK maçına terör örgütü sembollü bez parçası sokmaya çalışan bir şüpheli yakalandı ve sınır dışı edildi.

Yayın Tarihi: 28.09.2024 15:24
Güncelleme Tarihi: 28.09.2024 15:24

Galatasaray-PAOK Maçı Öncesi Terör Sembollü Bez Parçası Skandalı

Galatasaray ve PAOK Maçı Öncesi Güvenlik Önlemleri

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde PAOK ile karşılaştığı 3-1'lik maç öncesinde bir güvenlik ihlali yaşandı. Maçın olduğu gün, stada terör örgütü PKK/KCK'yı simgeleyen bir bez parçası sokmaya çalışan bir kişi, güvenlik güçleri tarafından yakalandı.

Polis Ekiplerinin Başarılı Müdahalesi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü, her türlü olumsuzluğun önlenmesi amacıyla maç öncesinde ve sonrasında geniş güvenlik önlemleri aldı. Yapılan denetimlerde, Yunan uyruklu K.T. isimli bir şahsın gizlice stada terör sembolleri sokmaya çalıştığı tespit edildi. Uyuşturucu Bulundu

Yapılan aramada, zanlının üzerinde bir miktar kokain bulundu. Şüpheli, emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve sınır dışı edilme kararı alındı.

Güvenlik Önlemlerinin Önemi

Bu tür olayların yaşanmaması için alınan önlemler, hem taraftarların güvenliğini sağlamakta hem de sporun huzur içinde yapılmasına katkıda bulunmaktadır.

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında konuk ettiği ve 3-1 yendiği PAOK karşılaşması...

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında konuk ettiği ve 3-1 yendiği PAOK karşılaşması öncesi stada PKK/KCK terör örgütünü simgeleyen bez parçası sokmaya çalışırken yakalanan ve üzerinde uyuşturucu bulunan Yunanistan uyruklu şüpheli K.T. sınır dışı edildi.