Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray Petrol Ofisi: Deplasmandaki Maç İçin Hedef Tur Geçmek

Galatasaray Petrol Ofisi Teknik Direktörü Metin Ülgen, Slavia Prag ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından rövanş için kararlı olduklarını ifade etti.

Yayın Tarihi: 19.09.2024 23:13
Güncelleme Tarihi: 19.09.2024 23:13

Galatasaray Petrol Ofisi: Deplasmandaki Maç İçin Hedef Tur Geçmek

Galatasaray Petrol Ofisi-Rövanş Karşılaşması İçin Hazırlıklar Devam Ediyor

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Çek rakibi Slavia Prag ile 2-2 berabere kalan Galatasaray Petrol Ofisi'nin Teknik Direktörü Metin Ülgen, maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Deplasmandaki Maç İçin İyi Sonuç Hedefi

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanan ilk karşılaşmada 2-0 öne geçmelerine rağmen son dakikada yedikleri golle 2-2 berabere kalmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Ülgen, "Ne olursa olsun turu geçmek istiyoruz. Deplasmandaki maça bu inançla gideceğiz," dedi. Rakibin Duran Top Tehdidi

Ülgen, Slavia Prag’ın duran toplarda etkili olduğunu vurgulayarak, "Çalıştığımız yerden iki gol yedik. Oyunda çok iyiydik ama kötü bir bitiş yaşadık," ifadesini kullandı.

Rövanş İçin Strateji Geliştirecekler

Karşılaşmanın rövanşı için iyi bir hazırlık süreci geçireceklerini kaydeden Ülgen, "Rakibimizi daha iyi tanıdık, ona göre önlem alacağız. Yenilmeyecek bir takım değil. Hedefimiz, maçın başında olduğu gibi orada da öne geçip maçı kazanmak," diye belirtti. Taraftar Desteği

Ülgen, Türk takımlarının Avrupa’daki temsilcisi olarak, "Taraftarımız oraya gelip bizi yalnız bırakmayacaklardır. Biz de orada turu geçmek için elimizden geleni yapacağız," dedi. Kızlarını moral ve motivasyonla hazırlayarak çarşamba günü oynanacak maçı kazanmaya odaklanacaklarını ifade etti.

Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk...

Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında Çekya'nın Slavia Prag ekibiyle Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda karşılaştı. Galatasaray Petrol Ofisi Teknik Direktörü Metin Ülgen, maçın ardından AA muhabirinin sorularını yanıtladı.