Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray ve Fenerbahçe Transferde Karşı Karşıya: Gomis, Mohamed, Icardi ve Valencia

Galatasaray ve Fenerbahçe transferde karşı karşıya. Gomis, Mohamed, Icardi ve Valencia transferleri gündemde. Şampiyonlar Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nde boy gösterecekler. Fedor Chalov transferinde iki takım karşı karşıya.

Yayın Tarihi: 14.06.2023 20:00
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Galatasaray ve Fenerbahçe Transferde Karşı Karşıya: Gomis, Mohamed, Icardi ve Valencia

Galatasaray'da Gomis Veda Etti

2022/23 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Bafetimbi Gomis'e veda etti. Sarı-Kırmızılı kulübün resmî Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Seninle birlikte zaferler kazanmak çok güzeldi Bafe... Emeklerin ve yaşattığın tüm sevinçler için teşekkür ediyoruz! Bundan sonraki kariyerinde sonsuz başarılar ve mutluluklar! ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe, Rus Forvetin Peşinde

Fenerbahçe, Süper Lig'in gol kralı Enner Valencia'nın boşluğunu doldurmak için çalışmalarına hız verirken, Rus forvetin peşine düştü.

Nantes, Mohamed'in Opsiyonunu Kullandı

Nantes, sezon başında Galatasaray’dan kiraladığı Mostafa Mohamed’i renklerine bağladı. Kulüpten yapılan açıklamada, Mısırlı golcünün sözleşmesinde bulunan satın alma opsiyonunun devreye sokulduğu ve oyuncu ile 2027 yılına kadar sözleşme imzalandığı belirtildi.

Galatasaray, Icardi'nin Bonservisini Almaya Çalışıyor

Suudi Arabistan'da devlet destekli futbol kulüpleri, milyar Dolarlık transfer bütçeleriyle Avrupa piyasasını kasıp kavurmaya başladı. Üstelik Suudi kulüplerinin hedefleri arasında Icardi de var. Galatasaray'ın bonservisini almak için seferberlik ilan ettiği Mauro Icardi için ayrıca Bayern de devreye girdi. Galatasaray'ın en büyük kozu ise 30 yaşındaki futbolcunun camiayla olan pozitif ilişkisi ve ailece Türkiye'de çok mutlu olmaları.

Fenerbahçe'den Bruma Transferi

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonun devre arasında Braga'ya kiraladığı Armindo Bruma'nın kalıcı transferi için resmi açıklama geldi. Fenerbahçe'den KAP'a yapılan bildiride; Profesyonel futbolcumuz Armindo (Bruma) Tué Na Bangna'nın Portekiz Kulübü SC Braga'ya, 6.500.000 Avro bedelle transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray ve Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nde Boy Gösterecek

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne kalabilmesi için 3 tur geçmesi gerekiyor. Süper Lig'i 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe, önümüzdeki sezon ülkemizi UEFA Konferans Ligi'nde temsil edecek.

Fedor Chalov Transferinde Galatasaray ve Fenerbahçe Karşı Karşıya

Galatasaray ve Fenerbahçe, forvet çalışmalarını sürdürürken Fedor Chalov transferinde karşı karşıya geldiler. Fabrizio Romano; iki ezeli rakibin 25 yaşındaki Rus golcü için CSKA Moskova'ya teklif sunduğunu duyurdu.