Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray'ın Efsane Golcüsü Mauro Icardi Performansıyla Büyülüyor

Galatasaray'ın efsane golcüsü Mauro Icardi, bu sezon performansıyla büyülemeye devam ediyor. Arjantinli yıldızın bu performansı, ülkesinde de yakından takip ediliyor. Icardi, sarı-kırmızılı takımda çıktığı 42 maçta toplam 38 gol, 10 asiste imza attı. Arjantin basınında bu performans, "Icardi bir kez daha Avrupa çapında klasını ortaya koyuyor ve kariyerini yeniden canlandırıyor. Taraftarlar onu çok seviyor ve kulüp kendisini ne pahasına olursa olsun satmaya yanaşmayacak" satırlarıyla yer buldu. Milli takımdaki diğer santrforların kulüplerindeki performansından daha iyi istatistikler yakaladığına dikkat çekilen Galatasaraylı golcünün, yeniden Arjantin Milli Takımı'nda şans bulabileceğine ilişkin yorumlar yapıldı. Mauro Icardi Avrupa'daki 5 büyük lig içinde en skorer isim oldu. Stuttgart forveti Serhou Guirassy ile aynı gol sayısıyla zirveyi paylaşan Arjantinli yıldız, kıta çapında öne çıktı.

Yayın Tarihi: 28.10.2023 01:42
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Galatasaray'ın Efsane Golcüsü Mauro Icardi Performansıyla Büyülüyor

Mauro Icardi Milli Takıma Göz Kırpıyor

Galatasaray'ın efsane golcüsü Mauro Icardi, bu sezon performansıyla büyülemeye devam ediyor. Arjantinli yıldızın bu performansı, ülkesinde de yakından takip ediliyor.

Sampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e karşı panenka penaltısı atarak geceye damga vuran Icardi, bu sezon tüm kulvarlarda attığı gol sayısını 15'e yükseltti.

Mauro Icardi, sarı-kırmızılı takımda çıktığı 42 maçta toplam 38 gol, 10 asiste imza attı.

Arjantin basınında bu performans, "Icardi bir kez daha Avrupa çapında klasını ortaya koyuyor ve kariyerini yeniden canlandırıyor. Taraftarlar onu çok seviyor ve kulüp kendisini ne pahasına olursa olsun satmaya yanaşmayacak" satırlarıyla yer buldu.

Yeniden Şans Bulabilir

Milli takımdaki diğer santrforların kulüplerindeki performansından daha iyi istatistikler yakaladığına dikkat çekilen Galatasaraylı golcünün, yeniden Arjantin Milli Takımı'nda şans bulabileceğine ilişkin yorumlar yapıldı.

Öte yandan Mauro Icardi Avrupa'daki 5 büyük lig içinde en skorer isim oldu. Stuttgart forveti Serhou Guirassy ile aynı gol sayısıyla zirveyi paylaşan Arjantinli yıldız, kıta çapında öne çıktı.