Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Galatasaray'ın Yıldız Oyuncusu Lucas Torreira İtalyan Kulüplerinin Radarında

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Lucas Torreira, İtalyan kulüplerinin radarında. Sarı-kırmızılı forma altında gösterdiği performans ile birçok Avrupa kulübünün dikkatini çeken Uruguaylı oyuncu için İtalyan kulüpleri harekete geçti.

Yayın Tarihi: 09.05.2023 15:54
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Galatasaray'ın Yıldız Oyuncusu Lucas Torreira İtalyan Kulüplerinin Radarında

Galatasaray'ın Yıldız Oyuncusu Lucas Torreira İtalyan Kulüplerinin Radarında

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Lucas Torreira, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı forma altında gösterdiği performans ile birçok Avrupa kulübünün dikkatini çeken Uruguaylı oyuncu için İtalyan kulüpleri harekete geçti.

Kısa zamanda Galatasaray taraftarının sevgisini kazanan Uruguaylı yıldız, şampiyonluk yolunda sarı-kırmızılıların en önemli oyuncularından biri konumunda bulunuyor. Fiorentina ile Serie A'ya damga vuran Torreira, Arsenal'in yolunu tutmuştu. Burada da vasat üstü bir performans gösteren Uruguaylı yıldız sürpriz bir şekilde Türkiye'ye gelmişti. İtalya'dan birçok talibi olan tecrübeli orta saha şampiyonluk yaşayarak sarı-kırmızlılara veda etmek istiyor.

Başkent ekibi, Milinkovic-Savic'in ayrılığı sonrası yıldız oyuncunun yerini Lucas Torreria ile doldurmak istiyor. İtalyan ekibinin Uruguaylı yıldız için 8 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia ediliyor.

Sarı-kırmızılı forma ile bu sezon 29 resmi maça çıkan tecrübeli orta saha, gol atamazken 1 asist yaparak takımına katkı verdi.