Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Garanti BBVA Emeklilik'ten Yeni Kredi Kartı Sigortası Hizmeti

Garanti BBVA Emeklilik, mobil uygulaması üzerinden kredi kartı ödeme güvencesi sigortasını sunmaya başladı.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 12:09
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 12:09

Garanti BBVA Emeklilik'ten Yeni Kredi Kartı Sigortası Hizmeti

Garanti BBVA Emeklilik Kredi Kartı Ödeme Güvencesi Sigortası

Garanti BBVA Emeklilik, müşterilerine kredi kartı borçlarını güvence altına alabilmeleri için yeni bir hizmet sunarak, kredi kartı ödeme güvencesi sigortasını mobil uygulamasında satışa çıkardı.

Uygulamanın Detayları

Yapılan açıklamalara göre, çeşitli beklenmedik durumlar sonucunda (vefat, kaza veya hastalık) oluşabilecek maluliyet ve işsizlik gibi durumlarda kredi kartı borçları Garanti BBVA Emeklilik tarafından ödenecek. Müşteriler, mobil uygulama üzerinden 31 Temmuz’a kadar bu sigortayı başlattıklarında 500 lira hediye bonusu kazanacaklar.

Garanti BBVA Emeklilik Genel Müdürü'nün Açıklamaları

Garanti BBVA Emeklilik Genel Müdürü Burak Ali Göçer, "Yeni uygulama sayesinde müşterilerimiz, beklenmedik durumlarla karşılaştıklarında kredi kartı borçlarını nasıl ödeyeceklerini düşünmek zorunda kalmayacaklar" diyerek, bu sigortanın özel sektörde çalışanlar için istek dışı işsizlik durumunda borç ödemelerini güvence altına aldığını belirtti. Göçer, sigortanın, kredi kartı harcamalarının yalnızca yüzde 1’i kadar aylık prim ödemesiyle yapılabileceğine dikkat çekti.

Göçer, aynı zamanda sigortadan yararlanabilenler arasında serbest meslek sahipleri, emekliler ve ev hanımları gibi geniş bir kitle olduğunu vurguladı. Ayrıca, hastalık veya kaza durumlarında gündelik hastane teminatından yararlanma imkânının da bulunduğunu ifade etti.

Müşterilerine daha kolay erişim sağlamak adına süreçlerini dijitalleştirmeye devam eden Garanti BBVA, Temmuz ayı itibarıyla kredi kartı ödeme güvencesi sigortasını Garanti BBVA Mobil uygulaması üzerinden başlatma imkanı sunuyor.