Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Gemini, Ripple ile İlgileniyor: XRP Tokenı Yeniden Gündemde

Önde gelen kripto para borsası Gemini, Ripple şirketiyle ilişkili XRP token'la yeniden ilgilendiklerini açıkladı. Borsadan gelen bu olumlu açıklama, ABD'de yerel bir mahkeme tarafından token için verilen olumlu bir kararın ardından geldi. Gemini'nin arkasındaki önemli isimlerden biri olan Tyler Winklevoss, kararın SEC ile devam eden ilişkilerinde Coinbase için de önemli olabileceğini öne sürdü.

Yayın Tarihi: 10.08.2023 11:42
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Gemini, Ripple ile İlgileniyor: XRP Tokenı Yeniden Gündemde

Önde gelen kripto para borsası Gemini, Ripple şirketiyle ilişkili XRP token'la yeniden ilgilendiklerini açıkladı.

Gemini, 8 Ağustos'ta yayınladığı bir sosyal medya gönderisinde, XRP'yi çevreleyen heyecanını ima etti.

Borsadan gelen bu olumlu açıklama, ABD'de yerel bir mahkeme tarafından token için verilen olumlu bir kararın ardından geldi.

Koinfinans.com olarak bildirdiğimiz üzere mahkeme, 'ikincil' XRP satışlarını 'menkul kıymet' olarak tanımlamadı. Bu kararın ardından Coinbase, Kraken gibi önemli borsalar varlığı yeniden listelediğini duyurdu.

Gemini'nin arkasındaki önemli isimlerden biri olan Tyler Winklevoss, kararın SEC ile devam eden ilişkilerinde Coinbase için de önemli olabileceğini öne sürdü. Winklevoss sosyal medyada, 'Ripple kararı bugün @SECGov'un @coinbase'e karşı açtığı davayı bozguna uğratıyor. Bununla iyi eğlenceler @GaryGensler.'

Borsa daha önce XRP ve Ripple'a karşı tutumuyla sık sık gündeme geliyordu. Winklevoss ikizler, token'ı sık sık eleştirerek dikkat çekiyordu.

Güncel fiyat hareketini buradan takip edebilirsiniz.