Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Google Play Store'da En Kötü Uygulamalar Açıklandı

Google Play Store üzerinden en düşük puan alan ve en kötü uygulamalar açıklandı. Aygıt yardımcı programı, Google Classroom, Google Pixel ve Chrome masaüstü uygulamaları en düşük puan alan uygulamalar arasında yer aldı. En yüksek puanı alan uygulamalar ise Google uygulamaları, Değerlendirme Asistan, Saat, GPay, Sığdır, Slaytlar, Duvar Kağıtları ve daha fazlası oldu.

Yayın Tarihi: 05.07.2023 21:59
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Google Play Store'da En Kötü Uygulamalar Açıklandı

Google açıkladı.

Google Play Store üzerinden en az indirilen uygulamalar açıklandı. En düşük puanı alarak kendi platformunda en kötü uygulamalar olarak seçildi. Peki Google Playa Store'da en düşük puanı alarak en kötü uygulamalar olarak seçilen bu uygulamalar hangileri?

Google Play Store üzerinden indirmeden önce mutlaka daha önce indirerek deneyim kazanmış olan kişilerin yorumlarına bakarız. İşte bu platform üzerinden beğendiğimiz ya da beğenmediğimiz uygulamalar için en düşükten en yükseğe kadar puan veriyoruz. Bu şekilde en düşük puan alan uygulamalar belli oldu. Google en düşük puan alan ve en kötü uygulamala seçilen o uygulamaları açıkladı.

GOOGLE PLAY STORE'DA EN KÖTÜ UYGULAMALAR

En düşük puan alarak en kötü uygulama seçilen aygıt yardımcı programı oldu. Bu uygulama Google Home cihazlarının eski sürümleriyle cihazlarının eşleştirme yapmasına olanak tanıyor. Fakat yorumlar ve verilen puanlar gösteriyor ki programda büyük sorunlar var. Kimse bu programdan memnun kalmamış. Almış olduğu 2,1 yıldız alarak en kötü uygulama seçildi.

İkinci sırada yer alan uygulama ise Google Classroom uygulaması oldu. 2,4 yıldız alan bu uygulama pandemi süreci ile birlikte hayatımıza giren online eğitim sürecinde oldukça sık kullanılmıştı. Fakat yine de kullanıcıları tarafından beğenilmedi.

Üçüncü sırada yer alan diğer uygulama ise Google Pixel oldu. Bu uygulama Kamera uygulaması olarak kullanılmaktadır. Android cihazlarıda kullanılan Pixel telefonlar ile birlikte gelen ve ana kameri uygulaması olan bu program Google Play Store'da 2,6 puan aldı.

Dördüncü sırada Android cihazların Windows bilgisayarına bağlanmasını sağlayan bir uygulama yer aldı. Bu uygulama 3,5 puan alarak dördüncü sırada yer aldı. Bahdesilen uygulama ise Chrome masaüstü oldu.

Peki en yüksek puanı alan uygulamalar hangileri ve puanları ne kadar?

EN YÜKSEK PUAN ALAN UYGULAMALAR

Google Play Store'da en yüksek puan alarak ilk sıralara yerleşen uygulamalar ise şunlardır; Google uygulamalar, Değerlendirme Asistan (simge), Saat, GPay, Sığdır, Slaytlar, Duvar Kağıtları, 4.0 Android Auto, Chat, Chrome, Dokümanlar, Keep, Haritalar, Haberler, E-Tablolar, YouTube TV, 4.1 Takvim, Google, Gmail, Ev, YouTube, 4.2 Kişiler, Drive, Earth, Mesajlar, One, Snapseed, Translate, Wallet, YouTube Kids, 4.3 Hesap Makinesi, Fi, Cihazımı Bul, Galeri, Telefon, Ses, 4.4 Gboard, Meet (Duo), Fotoğraflar, Görevler, YouTube Müzik, 4.5 Dosyalar, Mercek (simge), Podcast'ler, 4.6 Oyun Kitaplığı, Sokratik, 4.7 puan alarak sıralamanın ilk sıralarına girmeyi başardılar.

Bu tarz teknoloji haberlerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyoruz ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz.