Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Grbic: Kazanarak İlerlemek İstiyoruz

Çaykur Rizespor'un kalecisi Ivo Grbic, Sivasspor maçı öncesi takımın son iki haftadaki performansını değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 28.10.2024 14:21
Güncelleme Tarihi: 28.10.2024 14:21

Grbic: Kazanarak İlerlemek İstiyoruz

Grbic'ten İddialı Açıklamalar

Çaykur Rizespor kalecisi Ivo Grbic, Net Global Sivasspor ile deplasmanda oynayacakları maç öncesi yaptığı değerlendirmede, "Son iki haftada iyi hazırlanarak sahaya güzel sonuçlar yansıttık. Bunu devam ettirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kazanmanın Önemi

Grbic, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, son iki hafta içerisinde elde edilen galibiyetlerin takım üzerinde olumlu etki yarattığını anlattı. "Kazanınca her şeyin çok daha iyi olduğunu" dile getiren Grbic, başarıya ulaşmanın futbol kariyerindeki 20 yıllık deneyimdeki en önemli konulardan biri olduğunu belirtti. Kazanmaya Devam Etmek İstiyoruz

"Kariyerimin önceki yıllarında büyük kulüplerde oynadım ve bu kulüplerde hep kazanmayı öğrenmek zorundaydık. Kazanarak ilerlemek istiyoruz ve sahada en iyi performansımızı sergilemek için çaba göstermeye devam edeceğiz," dedi Grbic.

Takım Performansı ve Savunma

Kaleci Grbic, takımın performansının arttığını vurgulayarak, "Özellikle iyi savunma yaptığımız maçlarda benimde performansım yükseliyor. İyi bir savunma gösterdiğimiz sürece daha iyi sonuçlar elde edeceğimizi düşünüyorum. Bu yaklaşımı son iki maçta da gösterdik," şeklinde konuştu.

Grbic, takımın sıkı çalıştığını ve antrenörlerinin takıma sunduğu fikirleri sahada uygulamaya çalıştıklarını da ifade etti. "Süper Lig iyi bir lig. Bazen sonuçlar istediğimiz gibi olmuyor ama takım olarak konsantre bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz," ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un kalecisi Ivo Grbic, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un kalecisi Ivo Grbic, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamada bulundu.