Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Güvercinler Londra'da Bir Apartman Dairesini Kullanılmaz Hale Getirdi

Doğu Londra'da bir apartman dairesinde yaşayan sakinler, bir aylık bir süreç içinde evden ayrılırken yapmamaları gereken bir hataya imza attılar. Evden çıkarken pencereyi açık unutmalarıyla beraber güvercinler eve yerleşti. Eve hırsız girmedi ama bir grup güvercin, bir ay boyunca evde yaşadı ve 15 bin sterlinlik yani yarım milyonluk bir zarar verdiler. Güvercinler Londra’da bir apartman dairesini kullanılmaz hale getirdi. Dört hafta boyunca dairedeki her yere dışkılarını bırakan güvercinler yaklaşık 15 bin sterlinlik hasara yol açtı. Oturma odası ve mutfaktaki tüm eşyalara pisleten güvercinlerin, ev sahiplerinin veranda kapısını açık bırakmasını fırsat bilerek eve girdikleri belirtildi. İsmini vermek istemeyen ev sahibi “güvercinler evi yeniden dekore etmişler diye” espri yaparken, yaşanılmaz hale gelen evdeki temizlik ve dekorasyon çalışmalarının bir ay süreceği ifade edildi.

Yayın Tarihi: 12.09.2023 12:59
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Güvercinler Londra'da Bir Apartman Dairesini Kullanılmaz Hale Getirdi

Güvercinler Londra’da bir apartman dairesini kullanılmaz hale getirdi.

Dört hafta boyunca dairedeki her yere dışkılarını bırakan güvercinler yaklaşık 15 bin sterlinlik hasara yol açtı.

Oturma odası ve mutfaktaki tüm eşyalara pisleten güvercinlerin, ev sahiplerinin veranda kapısını açık bırakmasını fırsat bilerek eve girdikleri belirtildi.

İsmini vermek istemeyen ev sahibi “güvercinler evi yeniden dekore etmişler diye” espri yaparken, yaşanılmaz hale gelen evdeki temizlik ve dekorasyon çalışmalarının bir ay süreceği ifade edildi.