Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hadise, 20 Milyon TL'lik Reklam Teklifini Geri Çevirdi

Ünlü şarkıcı Hadise, bir markadan 20 milyon TL'lik reklam teklifini geri çevirdi. Şu sıralar sahne performansına odaklanan Hadise, Kuşadası'nda verdiği konserle hayranlarını büyüledi. Valentino imzalı kıyafeti ve dikkat çekici kombiniyle Hadise, takdir topladı. Sosyal medya kullanıcıları ise şarkıcının şortlu görüntüsüne eleştirilerde bulundu.

Yayın Tarihi: 07.08.2023 12:40
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Hadise, 20 Milyon TL'lik Reklam Teklifini Geri Çevirdi

En son bir markadan aldığı 20 milyon TL'lik reklam teklifini geri çeviren Hadise

şu sıralar tüm dikkatini sahnesine vermiş durumda. Ünlü şarkıcı, önceki gün Kuşadası'nda konser verdi. Hadise, Valentino imzalı kıyafetiyle nefesleri kesti. 6 dansçısıyla sahnede bir an olsun durmayan Hadise kombiniyle de dikkat çekti. Hadise'nin takımı Gömlek, ceket ve kravat kombinini minicik şortla tamamlayan Hadise, hayranlarından tam not aldı. Konserden kareler yayınlayan Hadise, 'Kuşadası bana asla unutmayacağım bir gece yaşattınız!' notunu yazdı.

Hem sosyal medya paylaşımları hem sahne tarzı hem de özel hayatıyla konuşulan Hadise bu sayede reklam teklifleri de alıyor. Son olarak bir markanın yüzü olması için Hadise'ye 20 milyon TL teklif yapıldı ancak şarkıcı bunu kabul etmedi. Şu sıralar tüm dikkatini sahnesine veren Hadise, Bodrum Antik Tiyatro'da bilet satış rekorları kırılan, merdivenlerinin bile satıldığı konseri sonrası 5 Ağustos'ta Kuşadas Altın Güvercin Amfi Tiyatro Açıkhava Sahnesi'nde sevenleri ile buluştu. Hadise, Valentino imzalı kıyafetiyle nefesleri kesti. 6 dansçısıyla sahneden bir an olsun durmayan Hadise kombiniyle de dikkat çekti. Gömlek, ceket ve kravat kombinini minicik şortla tamamlayan Hadise hayranlarından tam not aldı. Hadise'yi gören bazı sosyal medya kullanıcıları ise 'Altı yetişmemiş gibi', 'Şort olmamış ya' yorumlarında bulundu.