Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hadise'nin Bikinili Tatil Pozları Magazin Gündemini Salladı

Ünlü şarkıcı Hadise, tatilden bikinili pozlarını paylaşınca ortalık yıkıldı. Takipçileri, Hadise'nin kendisine küçük gelen bikinisiyle çektiği cesur pozlara hayran kaldı. Hadise'nin evliliği ve paylaşımları da magazin gündeminden düşmüyor. Ayrıca, birçok ünlünün makyajsız halleri de sosyal medyada konuşuluyor.

Yayın Tarihi: 03.06.2023 14:08
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Hadise'nin Bikinili Tatil Pozları Magazin Gündemini Salladı

Hadise'nin Bikinili Tatil Pozları Magazin Gündemini Salladı

Ünlü şarkıcı Hadise, tatilden bikinili pozlarını paylaşınca ortalık yıkıldı. Takipçileri, Hadise'nin kendisine küçük gelen bikinisiyle çektiği cesur pozlara hayran kaldı. Ancak güneş yanıkları, takipçilerinden güneş kremi önerileri aldı. Ayrıca, Hadise'nin göğüsleri de bikinili pozuyla dikkatleri üzerine çekti.

Hadise'nin Evliliği ve Paylaşımları

İş insanı Mehmet Dinçerler ile evlenip 5 ay sonra boşanan Hadise, attığı her adımla dikkat çekiyor. Ebru Gündeş'e evli olduğu dönem Reza Zarrab'la aşk yaşadığı iddialarını yalanlayan şarkıcı, son günlerde Murda ile olan paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Yılın ilk bikinili paylaşımını yapan Hadise, puantiyeli bikinisi ile verdiği pozları Instagram sayfasında yayınladı.

Makyajsız Halleriyle Dikkat Çeken Ünlüler

Hadise'nin bikinili pozları başta olmak üzere, birçok ünlünün makyajsız halleri de sosyal medyada konuşuluyor. Gizem Karaca, Serenay Sarıkaya, Hülya Avşar gibi isimlerin doğal halleri takipçilerinden tam not aldı.