Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hafsanur Sancaktutan: Spor Tutkunu ve Başarılı Oyuncu

Kanal D'deki 'Ya Çok Seversen' dizisinde başrolü Kerem Bürsin ile paylaşan Hafsanur Sancaktutan, spor tutkunu ve başarılı bir oyuncudur. Düzenli olarak spor salonuna giden Sancaktutan, Instagram'da yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekmektedir. Ayrıca genç yaşına rağmen birçok dizi ve reklam filminde rol alarak başarılı performansıyla övgü toplamıştır.

Yayın Tarihi: 18.09.2023 18:35
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Hafsanur Sancaktutan: Spor Tutkunu ve Başarılı Oyuncu

Kanal D'deki, 'Ya Çok Seversen'de başrolü Kerem Bürsin ile paylaşan Hafsanur Sancaktutan tam bir spor tutkunu.

Düzenli olarak spor salonuna giden oyuncu eğitmenle birlikte sıkı bir program uyguluyor. Döktüğü terin karşılığını fazlasıyla alan Hafsanur, Instagram'da yaptığı paylaşımda karın kaslarıyla dikkat çekti.

Hafsanur Sancaktutan, Elle dergisine verdiği röportajda karakteri 'Leyla'yı, partnerini, seti ve kendisini anlattı.

'Ya Çok Seversen'in yazın çekiliyor olması ve partnerimin Kerem (Bürsin) olması beni cezbetti. Kerem çok eğlenceli, çok komik. İnanılmaz iyi anlaşıyoruz ama bazen de zıtlaşıyoruz. Birbirimizi eleştirirken de yapıcıyız. Kerem merhametli, içindeki çocuğu yaşatan ve kararsız biri. O da benim çalışkan, esprili, komik ve iyi bir partner olduğumu söyleyecektir. Pek çok konuda aynı fikirdeyiz.' diye konuştu.

Hafsanur Sancaktutan, genç yaşına rağmen birçok dizi ve reklam filminde rol aldı ve başarılı performansıyla övgü topladı.

2015 Rotary Kulübü Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görülen Sancaktutan, 2021 yılında ise Yılın Yükselen Yıldızı ödülünü kazandı.