Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hakan Peker'e Sosyal Medyadan Saplantılı Hayranına İlgili Mütala

Sosyal medyadan mesajlar atarak aşkına karşılık alamayan ve şarkıcı Hakan Peker'e adeta hayatı zindan eden saplantılı hayran hakkında savcılık dikkat çeken bir mütalaaya imza attı. Hayranı Tuğba B.'ye, Peker'in de hakaret ettiğini belirten savcılık, bu suçtan ceza verilmeyebileceğini belirtti. Peker ise 'sunulan deliller photoshop' diyerek itiraz etti. Şimdi mahkemenin vereceği karar bekleniyor.

Yayın Tarihi: 13.08.2023 10:36
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Hakan Peker'e Sosyal Medyadan Saplantılı Hayranına İlgili Mütala

Sosyal medyadan mesajlar atarak aşkına karşılık alamayan ve şarkıcı Hakan Peker'e adeta hayatı zindan eden saplantılı hayran hakkında savcılık dikkat çeken bir mütalaaya imza attı.

Hayranı Tuğba B.'ye, Peker'in de hakaret ettiğini belirten savcılık, bu suçtan ceza verilmeyebileceğini belirtti. Peker ise 'sunulan deliller photoshop' diyerek itiraz etti.

Sosyal medyadan 480 ayrı hesap açarak Peker'e aşk mesajları atan, karşılık alamadığında küfür ve hakaret içerikli yorumlar yapan 34 yaşındaki platonik aşık Tuğba B. hakkında 'kişilerin huzur ve sükununu bozma', 'hakaret' ve 'özel hayatın gizliliğini ihlal' suçlarından 13 yıl 11 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.

Savcılık, ünlü şarkıcının da hayranına 'sapık, dengesiz, ruh hastası' diyerek hakaret ettiğini kaydederek 'karşılıklı hakaret' suçundan indirimli olarak 1 yıl 6 aya kadar cezalandırılmasını veya ceza vermekten vazgeçilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Peker, sunulan delillerin photoshop ile oluşturulduğunu ifade ederek tüm suçlardan cezalandırılmasını istedi.

Şimdi mahkemenin vereceği karar bekleniyor.