Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Halkbank'tan 500 Bin TL'ye 6 Ay Erteleme ile 60 Ay Vade Oranları!

Halkbank, Tekno Girişimci Destek Kredisi kampanyası kapsamında müşterilerine 500 bin TL kredi sunuyor. Kredi için ödemelerin 6 ay ertelenebileceği ve 60 ay vade uygulanabileceği belirtiliyor. Kredi şartları ise bilişim ve yazılım sektöründe faaliyet gösteren veya bu sektörde faaliyet göstermek üzere kurulan firmalar, teknoloji odaklı hibe/destek programlarından yararlanmaya hak kazanmış girişimciler ve Teknoloji Geliştirme Bölgeleri'nde faaliyet gösteren girişimciler olarak açıklanmıştır.

Yayın Tarihi: 02.10.2023 22:07
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Halkbank'tan 500 Bin TL'ye 6 Ay Erteleme ile 60 Ay Vade Oranları!

Halkbank’tan 500 bin TL’ye 6 ay erteleme ile 60 ay vade oranları! İşte o kredinin detayları…

Halkbank Tekno Girişimci Destek Kredisi kampanyası ile şartları sağlayan müşterilerine özel yeni kredisini duyurdu. 500 bin TL’lik kredisi için ödemelerin 6 ay ertelenebileceğini ve 60 ay vade uygulanacağını belirtti.

Halkbank muhteşem bir kredi kampanyası ile geldi. Halkbank 500 bin TL için müşterilerine 6 ay ödemelerini erteleyebilme fırsatı sunduğunu açıkladı. Bununla beraber 60 aya kadar vade uygulanabileceğini belirten Halkbank kredi için istenilen bazı şartların olduğunu da belirtti. İşte tüm detaylar…

Halkbank’tan kaçmaz 500 bin TL!

Halkbank resmi sitesi üzerinden yayımladığı Tekno Girişimci Destek Kredisi açıklamalarında tüm detaylardan bahsetti. Açıklamalar arasında Yeni kredi hakkında açıklama yapan Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan ise “Küresel çapta hızla büyüme gösteren ve stratejik sektörler arasında yer alan bilişim ve yazılım sektörünün desteklenmesi, uluslararası alanda rekabet güçlerini artırmaları ülkemiz adına büyük önem taşımaktadır. Sayın Cumhurbaşkanımızın müjdesini verdiği, Teknoloji Destek Paketi kapmasında oluşturduğumuz “Tekno Girişimci Destek Kredisi” ile kendilerinin de belirttiği gibi teknoloji odaklı yazılım, blok zinciri, yapay zekâ, akıllı şehir konularında çalışanlar başta olmak üzere; bilişim ve yazılım alanlarındaki teknoloji girişimcilerini, onlarla birlikte de yerli ve milli teknoloji hamlesini desteklemiş olacağız.” İfadeleri ile yeni kredinin müjdesini verdi.

Kredi detayları neler?

Halkbank’ın Tekno Girişimci Destek kredisi kapsamında müşterilere 6 ay ödeme erteleme fırsatı ile 500 bin TL kredi verileceği ve vade oranlarının ise 60 ay olarak ayarlandığı belirtildi. Bununla beraber krediden yararlanmak isteyen müşteriler için belirtilen şartlar olarak ise şu maddeler açıklandı.

  • Bilişim ve Yazılım sektöründe faaliyet gösteren veya bu sektörde faaliyet göstermek üzere kurulan firmalar
  • TÜBİTAK, KOSGEB veya Bakanlık gibi kamu kurum ve kuruluşlarının teknoloji odaklı hibe/destek programlarından yararlanmaya hak kazanmış girişimciler
  • Teknoloji Geliştirme Bölgeleri’nde (Teknokent/Teknopark vb.) faaliyet gösteren girişimciler