Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Halsey'in Aşk Hayatı ve Müzik Kariyeri

Halsey, müzik kariyerinin yanı sıra gösterişli aşk hayatıyla da dikkat çeken bir pop yıldızıdır. Türk hayranları arasında özellikle Türk senarist Alev Aydın ile yaşadığı ilişkiyle tanınmıştır. Ancak şu anda Kanadalı aktör Avan Jogia ile birlikte olan Halsey'in müzik kariyeri de oldukça başarılıdır.

Yayın Tarihi: 27.10.2023 16:34
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Halsey'in Aşk Hayatı ve Müzik Kariyeri

Halsey'in Aşk Hayatı

2014'te imza attığı ilk albüm anlaşmasından itibaren adını tüm dünyanın bildiği büyük bir pop yıldızı olmayı başaran Halsey, ülkemizde de çok sevilen ve dinlenen bir isim. Ancak Halsey'i Türk hayranları arasında bu kadar popüler yapan şey müzik kariyerinden ziyade görkemli aşk hayatı oldu. Türk senarist Alev Aydın'la 5 yıl birlikte olan Halsey, ilk çocuğunu 2021 yılında dünyaya getirdi. Ancak Halsey her ne kadar Alev Aydın'la yaşadığı aşkla ünlenmiş olsa da, şimdilerde Kanadalı aktör Avan Jogia ile birlikte. Türkiye'de 'milli yenge' adıyla anılan Halsey'in Alev Aydın'dan ayrılması birçok kişiyi üzdü ancak Halsey, Kanadalı aşkıyla poz vererek ilişkiyi başka bir noktaya taşıdı. Türk müzik severlerin uzun yıllardır bağrına bastığı Halsey'in, ayrılık aşamasında eski sevgilisi Alev Aydın'dan herhangi bir nafaka talep etmemesi de dikkat çekmişti.

Halsey Kimdir?

Amerikalı bir şarkıcı, söz yazarı ve aktivist olan Halsey'in gerçek adı Ashley Nicolette Frangipane'dir. 29 Eylül 1994 tarihinde doğan yıldız, müzik kariyerine 2014 yılında, sosyal medya platformları üzerinden paylaştığı şarkılarla başladı ve kısa sürede geniş bir hayran kitlesi edindi. Halsey'nin müziği genellikle kişisel deneyimlerinden ve duygusal durumlarından ilham alıyor. Ayrıca LGBT+ hakları, mental sağlık ve kadın hakları gibi konularda da oldukça aktif bir rol oynuyor. Halsey, Bad at Love, Without Me, Closer (The Chainsmokers ile birlikte) gibi hit şarkılara imza attı. Without Me şarkısı, Billboard Hot 100 listesinde bir numaraya kadar yükselmiş ve Halsey'nin solo olarak bu başarıya ulaştığı ilk şarkısı oldu. Halsey, 2020 yılında Manic adlı albümünü yayımladı ve bu albüm, eleştirmenler tarafından oldukça olumlu yorumlar aldı. Albümdeki You should be sad ve Graveyard gibi şarkılar da geniş dinleyici kitlesi tarafından beğenildi. Sosyal medyada epey aktif olan Halsey, hayatına dair kareleri takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor. Duru güzelliğiyle dikkat çeken Halsey'in Instagram'da 30 milyondan fazla takipçisi bulunuyor.