Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar Programındaki Sürpriz Konukları: Hadise ve Murda

Komedyen Hasan Can Kaya'nın sunumuyla Exxen'de yayınlanan Konuşanlar programına Hadise sürpriz bir ziyaret yaparak Murda ve Hasan Can Kaya ile bir araya geldi. Programda, Hadise'nin yanıtları ve Murda'nın konserleri konuşuldu.

Yayın Tarihi: 08.05.2023 11:11
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar Programındaki Sürpriz Konukları: Hadise ve Murda

Hadise, Murda'yı Konuşanlar'a Sürpriz Ziyaret Etti

Komedyen Hasan Can Kaya, Exxen'deki Konuşanlar programına şarkıcı Murda'yı konuk etti. Programın çekimlerinde Hadise sürpriz bir ziyaret yaparak Murda ve Hasan Can Kaya ile bir araya geldi. Programda, Hadise'nin sahnedeki samimi pozları Mehmet Dinçerler'le biten evliliğinde krize sebep olduğu yazılan Murda ve boşandıktan sonra haklarında çıkan aşk haberlerini yalanlayan Hasan Can Kaya da yer aldı.

Hadise'nin Yanıtları Dikkat Çekti

Programda Hasan Can Kaya'nın sorularına verdiği yanıtlarla dikkat çeken Hadise, hakkında çıkan saçma haberlerden birinin saçlarını 10 günde bir yıkadığına dair olduğunu söyledi. Ayrıca, eski eşiyle ilgili soruya verdiği yanıt da programın bomba etkisi yaratan anlarından biri oldu.

Murda'nın Konserleri Konuşuldu

Programda, Murda'nın konserleri de konuşuldu ve Murda'nın unutkanlığına dair espriler yapıldı. Konukların arasındaki diyaloglar ve esprilerle dolu program, izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.