Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hatice, Instagram Hesabından Cumhurbaşkanı Adayını Açıkladı

Şarkıcı Hatice, 14 Mayıs seçimlerinde desteklediği cumhurbaşkanı adayını Instagram hesabından açıkladı. Hatice'nin paylaşımında CHP'ye neden destek verdiği de yer aldı.

Yayın Tarihi: 04.05.2023 19:33
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Hatice, Instagram Hesabından Cumhurbaşkanı Adayını Açıkladı

Hatice, Instagram Hesabından Cumhurbaşkanı Adayını Açıkladı

Şarkıları kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da sıklıkla gündeme gelen Hatice, 14 Mayıs seçimlerinde desteklediği cumhurbaşkanı adayını Instagram hesabından duyurdu. Şarkıcı Hatice paylaşımında, "Aleviyim ve gurur duyuyorum seninle sayın Cumhurbaşkanım. İnanıyorum ki ilk turda bitecek bu iş" ifadelerini kullandı.

"Neden mi CHP?"

Instagram hesabından bir paylaşım yapan Hatice, "Neden mi CHP? Bizde imamlık var, bizde dürüstlük var, bizde paylaşmak var, bizde irade var, bizde inanç var, bizde merhamet, vicdan var, koltuk sevdası değil halka sevdamız var. Aleviyim ve gurur duyuyorum seninle sayın Cumhurbaşkanım Bay Kemal. İnanıyorum ki ilk turda bitecek bu iş" dedi.

Hatice Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında?

Hatice Çarpar veya tanınan adıyla Hatice (d. 6 Aralık 1978, İzmir, Narlıdere), Türk şarkıcı. 6 Aralık 1978'de İzmir'in Narlıdere ilçesinde doğdu. Müziğe düşkün olan ailesi henüz küçük yaşta iken bu konudaki yeteneğini keşfederek, bu yeteneği üzerine eğilmesi için teşvik ettiler. Aile toplantılarında ve düğünlerde amatörce şarkı söyleyerek başladığı müzik hayatına İner misin Çıkar mısın? isimli yarışma programında müzik dalında birinci seçilerek profesyonelce devam etme şansını yakaladı.