Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hazal Kaya Harbiye'de Melike Şahin Konserine Gitti

Hazal Kaya, Harbiye'de Melike Şahin konserine katıldı ve konser öncesi kilo verdiği için tepkiler aldığını belirtti. Ayrıca, Disney Plus'ın Atatürk dizisini yayınlamama kararı hakkında konuşan Kaya, projeyi heyecanla beklediğini ve izlemek istediğini ifade etti. Selahattin Paşalı ise, ailesini ve kızını çok sevdiğini ve daha olgunlaştığını belirtti.

Yayın Tarihi: 09.08.2023 08:34
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Hazal Kaya Harbiye'de Melike Şahin Konserine Gitti

Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı Harbiye'de Melike Şahin'i Dinledi

Habertürk'ten Atakan Makar'ın haberine göre; Hazal Kaya ile yakın arkadaşı Selahattin Paşalı, önceki gün Melike Şahin'i Harbiye'de dinlemeye gitti. Konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Kaya, Melike benim çok yakın arkadaşım. Onu dinlemeye geldim. Doğumdan sonra ilk defa dışarı çıkıyorum. Doğum kilolarını çabuk vermişsiniz şeklinde tepkiler oluyor. Lütfen kadınlara şunu demeyin. Herkes istediği gibi görünebilir. Ben biraz da proje için zayıflamaya özen gösterdim. Yoksa inanın kilo almak umurumda bile olmazdı dedi.

Disney Plus Atatürk Dizisini Yayınlamama Kararı Aldı

YORUM YAPACAK KADAR BİLGİM YOK Disney Plus, 2 Temmuz'da Türk yapımı dizi ve filmleri dijital platformdan kaldırmasının ardından Atatürk dizisini de yayınlamama kararı almıştı. Konu hakkında konuşan oyuncu, Yorum yapacak kadar bilgim yok, olsaydı söylerdim. Bilmiyorum. Proje çekilirken çok heyecanlanmıştık, yakın arkadaşlarımız oynadı. Ben izlemek istiyorum. Nerede ve nasıl yayınlandığıyla çok ilgilenmiyorum ifadelerini kullandı.

ŞOKTAYIM Çiçeği Burnunda Baba Selahattin Paşalı

Oyuncu Hazal Kaya, Harbiye'de Melike Şahin konserine gitti. O konserde doyasıya eğlenen Hazal Kaya'nın görüntüleri ise sosyal medyada gündem oldu.

Özet:

Hazal Kaya, yakın arkadaşı Selahattin Paşalı ile birlikte Melike Şahin'in Harbiye'deki konserine katıldı. Kaya, konser öncesinde yaptığı açıklamada, doğum sonrası kilo verdiği için tepkiler aldığını belirterek, herkesin istediği gibi görünebileceğini söyledi. Ayrıca, Disney Plus'ın Atatürk dizisini yayınlamama kararı hakkında konuşan Kaya, projeyi heyecanla beklediğini ve izlemek istediğini ifade etti. Selahattin Paşalı ise, ailesini ve kızını çok sevdiğini ve daha olgunlaştığını belirtti.