Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hindistan'da Bir Çocuk, Kuyruğuyla Tapınılan Bir Tanrıya Dönüştü

Hindistan'da yaşayan 14 yaşındaki Suresh isimli bir çocuk, sırtının alt bölgesinden çıkan ve kuyruğu anımsatan 60 cm’lik siyah bir saç yığınıyla hayatını devam ettiriyor. Çocuğundan beri sırtındaki çıkıntının olduğunu dile getiren Suresh, yaşı büyüdükçe ve bedeni geliştikçe çıkıntının uzadığını da söyledi. Komşuları ise Suresh'i Hindu tanrısı Shri Hanuman'a benzetiyor.

Yayın Tarihi: 14.07.2023 11:32
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Hindistan'da Bir Çocuk, Kuyruğuyla Tapınılan Bir Tanrıya Dönüştü

Hindistan’da yaşayan 14 yaşındaki Suresh isimli bir çocuk sırtının alt bölgesinden çıkan ve kuyruğu anımsatan 60 cm’lik siyah bir saç yığınıyla hayatını devam ettiriyor.

Çocuğundan beri sırtındaki çıkıntının olduğunu dile getiren Suresh, yaşı büyüdükçe ve bedeni geliştikçe çıkıntının uzadığını da söyledi.

KOMŞULARI KAPISINDA KUYRUK

Hindistan’ın Madhya Pradesh şehrinin Barwani köyünde yaşayan sakinler Suresh’i Hindu destanı Ramayana’nın ana karakterlerinden biri olan uzun maymun kuyruklu bir Hindu tanrısı olan Shri Hanuman’a benzetiyor. Bu nedenle komşuları sık sık Suresh’in evini ziyaret ediyor.

NADİR GÖRÜLEN GENETİK BİR DURUM

Bazı doktorlar, Suresh'in kuyruğunun nadir görülen bir genetik durumun sonucu olduğunu öne sürdüler, ancak başka bir düşünce ekolü, bunun annesinin hamileliği sırasındaki besin eksikliğinden kaynaklandığı yönünde.

BABASI KESMEYE ÇALIŞTI

Ağabeyine göre, Suresh henüz beş yaşındayken babaları kuyruğunu kesmeye çalıştı. Bu, delikanlının hastalanmasına neden oldu.