Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hindistan'da Öğretmen Taciz Skandalı

Hindistan'da Shailendra Pandey isimli öğretmen, üniversite sınavına hazırlanan bir kız öğrenciyi ders çalışma bahanesiyle kafeye çağırarak taciz etti. Tacizci öğretmen, vatandaşlar tarafından dövülüp soyularak polis merkezine götürüldü. Olayın ardından diğer öğretmen Vivek Paul hakkında da taciz mağdurunu tehdit ettiği gerekçesiyle soruşturma açıldı. Taciz olayıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yayın Tarihi: 15.09.2023 18:22
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Hindistan'da Öğretmen Taciz Skandalı

Hindistan'da Shailendra Pandey isimli öğretmen üniversite sınavına hazırlanan kız öğrenciyi ders çalışma bahanesi ile bir kafeye çağırıp öğrencisini taciz etti.

Pandey'in kız öğrenciyi taciz ettiğini gören vatandaşlar, öğretmeni dövdükten sonra tamamen çıplak bir şekilde soyarak polis merkezine götürdü.

DİĞER ÖĞRETMENİ TARAFINDAN TEHDİT EDİLDİ

Olay ile ilgili açılan soruşturmada tacizci öğretmenin diğer arkadaşı Vivek Paul hakkında ise genç kızı tacizi birine anlatması halinde, bedelini ağır ödeyeceğini söyleyerek tehdit ettiği gerekçesi ile soruşturma açıldı.

KAFEYE ÇAĞIRIP TACİZ ETMİŞ

Kız öğrenci şikayetinde, Vivek'in onu salı günü çalışma bahanesiyle bir kafeye çağırdığını ve müstehcen davranışta bulunduğunu ve buna itiraz ettiğini belirtti. Daha sonra diğer öğretmen Shailendra, bu durumu herhangi birine açıklarsa ciddi sonuçlarla karşılaşacağını söyleyerek kızı tehdit etti.

VATANDAŞLAR ÖĞRETMENİ ÇIRILÇIPLAK ETTİ

İsmi açıklanmayan genç kızı olayı ailesine söyledi. Olaya şahit olan bir grup vatandaş, öğretmenlerden birini dövdü ve kıyafetlerini çıkardı. Tukoganj polis istasyonu sorumlusu Jitendra Singh Yadav, öğretmeni soyup döven kişilerin de polis tarafından tespit edildiğini söyledi. Öğretmenin şikayeti üzerine vatandaşlar hakkında da işlem yapılacak.

İŞTEN KOVULDULAR

Enstitünün sözcüsü, böyle faaliyetlere sıfır tolerans politikaları olduğunu ve hatayı kabul etmiş çalışanına karşı sert önlemler aldıklarını ve hizmetten çıkardıklarını belirtti. Sözcü, sorumlu bir kurum olarak, yetkililerle tamamen iş birliği yaptıklarını belirtti.