Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Hülya Avşar Tatilini Bodrum'da Sürdürüyor

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, Ayvalık'taki yazlığının ardından Bodrum'da tatiline devam ediyor. Bodrum'da güzel havanın tadını çıkaran Avşar, tenis oynama keyfini de sosyal medya hesabından paylaştı. Ayrıca Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvası'nda yer alan Avşar, turnuvanın sosyal sorumluluk projesine de destek veriyor.

Yayın Tarihi: 13.10.2023 16:23
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Hülya Avşar Tatilini Bodrum'da Sürdürüyor

Bodrum'da Tatil Keyfi

Ayvalık'taki yazlığında geçiren ünlü sanatçı Hülya Avşar, sosyal medyada aktif bir isim olduğu için sık sık tatilinden paylaşımlar yapmayı da ihmal etmiyor. Geçtiğimiz haftalarda yazlığına veda eden Avşar, havuz başında bikinisiyle yaptığı dansı Instagram hesabından yayınlamıştı. Hülya Avşar şimdi ise soluğu Bodrum’da aldı.

Tatil için geldiği Bodrum’da güzel havanın tadını çıkaran Hülya Avşar ardından ise tenis oynadı. Hülya Avşar sosyal medya sayfasından denizin ortasında tenis oynadığı anları ‘Benim için her yer Tenis Kortu’ notunuyla takipçilerinin beğenisine sundu.

Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvası

22 yıldır devam eden Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvası, Vogue Supreme Bodrum Otel’de devam ediyor. Yurt içi ve yurt dışından birçok katılımcının olduğu turnuvada Hülya Avşar da mücadele ediyor. Hülya Avşar’ın Türkiye’nin en önemli ve uzun süreli sosyal sorumluluk projesi dediği turnuvadan elde edilen gelir, başarılı tenisçi çocukların yanı sıra maddi durumu yetersiz başarılı lise ve üniversite öğrencilerine aktarılıyor.