Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İbrahim Tatlıses Mersin'de sevenleriyle buluştu

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Mersin'de 'Güneydoğu Buluşması' etkinliği kapsamında verdiği konserde sevenleriyle buluştu. Konserde şarkılarını seslendiren Tatlıses, Bakan Nebati'den Mersin'e havaalanı yapılması için destek istedi.

Yayın Tarihi: 07.05.2023 23:29
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

İbrahim Tatlıses Mersin'de sevenleriyle buluştu

İbrahim Tatlıses Mersin'de konser verdi

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, 'Güneydoğu Buluşması' etkinliği kapsamında Mersin'de sahne aldı. Millet Bahçesinde düzenlenen konserde, 'Leylim ley' şarkısıyla başlayan Tatlıses, sevilen şarkılarını seslendirerek yüzlerce Mersinliye unutulmaz bir akşam yaşattı.

'Mersin'e havaalanı lazım'

Konser sırasında İbrahim Tatlıses, 'Mersin'e havaalanı lazım' diyerek Bakan Nebati'den destek istedi. Bakan Nebati ise, 'Mavi mavi şarkısını benim için söylerse söz veririm' diyerek Tatlıses'in şarkıyı söylemesinin ardından, Çukurova Bölgesel Havaalanı'na test uçuşu yapıldığını ve bir sonraki konsere Tatlıses'in bölgesel havaalanına inip gelebileceğini söyledi.

'Beni temiz yetiştirdiniz'

30 yıl önce Mersin'de bir fırında çalıştığını belirten Tatlıses, konserde yaptığı konuşmada, 'Bir türlü beni kirletemediler. Çünkü ben kirlenmeye meyilli değilim. Beni temiz yetiştirdiniz, Allah sizlerden razı olsun. 30 sene sonra beni sizlerle buluşturan benim hemşehrim bakanım Nebati Bey'e teşekkür ediyorum. Huzurlarınızdayım sizleri çok seviyorum' dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den teşekkür

Sahneye çıkan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ise İbrahim Tatlıses'in Türkiye'nin sanatçısı olduğunu belirterek, 'İbrahim Bey'in olduğu yerde birlik olur, beraberlik olur, güzellik olur, sanat olur, Güneydoğululuk olur, Türkiyelilik olur' dedi. Ayrıca Nebati, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Mersin'de yaptığı mitinge de değinerek, 'Mersin'e bir kez daha çok teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.