Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İbrahim Tatlıses'in Kızı Dilan Çıtak'ın Konser Bilet Fiyatı Dudak Uçuklattı

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın konser bilet fiyatı dudak uçuklattı. Dilan Çıtak, İbrahim Tatlıses'in kızı olarak anılmaktan rahatsız olmasına rağmen konserlerine devam etmektedir. Son konserinde bilet fiyatlarıyla gündeme gelmiştir. Konserin bilet fiyatları 4.785 TL'den başlamaktadır ve günler öncesinden tükenmiştir.

Yayın Tarihi: 07.08.2023 14:18
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

İbrahim Tatlıses'in Kızı Dilan Çıtak'ın Konser Bilet Fiyatı Dudak Uçuklattı

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın konser bilet fiyatı dudak uçuklattı

İbrahim Tatlıses'in yıllar sonra kızı olduğu ortaya çıkan Dilan Çıtak güçlü sesi ve babasına benzerliğiyle dikkat çekiyordu. "İbrahim Tatlıses'in kızı" olarak anılmaktan rahatsız olan Çıtak konserlerine hız kesmeden devam ediyor.

Çıtak son olarak konserinin bilet fiyatlarıyla gündeme geldi. Çıtak'ın konser bilet fiyatı dudak uçuklattı.

İbrahim Tatlıses'in babası olduğunu kabul etmesi uzun yıllar alan Dilan Çıtak, güçlü sesi ile dikkat çekiyor. Şarkıcı "İbrahim Tatlıses'in kızı" olarak anılmaktan ve babasının sayesinde sektörde yer aldığının söylenilmesinden çok rahatsız.

Her fırsatta bu konuda isyan eden Çıtak şu sıralar yoğun konser temposunda. Pek çok konser veren İbrahim Tatlıses'in kızının konser biletinin fiyatı ağızları açık bıraktı.

Mynet'in haberine göre, İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleşen konserin bilet fiyatları 4.785 TL'den başlıyordu. Günler öncesinden tükenen biletlere sahip konsere Lübnan, Fas, Dubai, Irak gibi ülkelerden katılımcılar yoğunluktaydı. Çıtak'ı konserinde Ortadoğulu fanları yalnız bırakmadı.

İbrahim Tatlıses'in Büyük Olaylar Yaşayarak Arasını Düzelttiği Kızı Dilan Çıtak

İbrahim Tatlıses'in büyük olaylar yaşayarak arasını düzelttiği kızı Dilan Çıtak, tıpkı babası ve kardeşi İdo gibi şarkıcı biliyorsunuz ki. Sesi herkesi büyüleyen Dilan Çıtak, geçtiğimiz aylarda 'İbrahim Tatlıses'in kızı' olarak anılmaktan mutsuz olduğunu dile getirmişti.

Yaz sezonunda programı epey kalabalık olan Dilan Çıtak'ın konser bileti fiyatları görenleri hayret ettirdi.

Babasının İbrahim Tatlıses olduğunu açıklamadan ve yaşadığı magazinsel olaylar ortaya çıkmadan öncesinden beri bu sektörde iş yapan Çıtak, güçlü sesiyle dikkat çeken isimlerden.

'Ben babamı çok seviyorum çok saygı duyuyorum ama yetmedi mi beni bir birey olarak kabul edemeyişiniz? Babam bile kabul etti Dilan Çıtak olduğumu bir siz edemediniz.' diyen Dilan Çıtak kendisinin geri planda bırakılmasından ve isminin önüne 'kızı' getirilmesinden son derece rahatsız olduğunu paylaşmıştı.

Türkiye'nin pek çok bölgesinde konser veren Dilan Çıtak'ın özellikle Ortadoğulu fanlarının kendisini konserlerde yalnız bırakmadığı görülüyor.

Geçtiğimiz gün İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleşen konser biletlerinin en ucuzu 4.785 TL'den satışa sunulurken, biletlerin günler öncesinden tükendiği ortaya çıktı.