Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

ICA ve Ford, Uluslararası Yol Federasyonu Kongresi'nde Ödül Kazandı

ICA, otonom kamyon projesiyle IRF Kongresi'nde ödül alarak başarılarını taçlandırdı.

Yayın Tarihi: 19.10.2024 11:18
Güncelleme Tarihi: 19.10.2024 11:18

ICA ve Ford, Uluslararası Yol Federasyonu Kongresi'nde Ödül Kazandı

ICA, Otonom Kamyon Projesi ile Ödül Sahibi

ICA, Ford ile iş birliği yaparak hayata geçirdiği otonom kamyon projesiyle Uluslararası Yol Federasyonu (IRF) Kongresi'nde "Trafik Yönetimi ve Akıllı Ulaşım Sistemleri" kategorisinde ödül aldı.

Yenilikçi Çözümler ve Teknoloji

ICA'nın, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'ndaki Akıllı Ulaşım Sistemleri (AUS) ile sunduğu yenilikçi çözümler, Ford Trucks'ın Seviye-4 Otoyol Pilotu teknolojisine sahip otonom kamyonları ile birleşerek bu ödülün kazanılmasına katkı sağladı.

Türkiye'de Bir İlk

Bu ortak proje çerçevesinde, Ford Trucks'ın otonom kamyonu Türkiye'de ilk kez test edildi. Bu test, yol güvenliği ve verimliliği artırmayı amaçlayan önemli bir adım olarak değerlendirildi.

IRF Kongresi'nde Yenilikçi Tartışmalar

IRF Kongresi, yol altyapısı, sürdürülebilir mobilite ve akıllı ulaşım sistemleri gibi konuları ele almak amacıyla dünya genelinden uzmanları bir araya getirdi. Üç gün süren etkinlikte yol güvenliği, dijitalleşme ve mobilite konuları ön plana çıkarken, geleceğe yönelik altyapı çözümleri de tartışıldı. Sponsorluğun ve Projelerin Önemi

ICA, GOLD sponsor olarak katıldığı bu etkinlikte sürdürülebilir yol altyapısı ve mobilite performansına yönelik projelerini tanıtarak sektörde dikkat çekti.

ICA, Ford ile birlikte gerçekleştirdiği otonom kamyon projesiyle Uluslararası Yol Federasyonu...

ICA, Ford ile birlikte gerçekleştirdiği otonom kamyon projesiyle Uluslararası Yol Federasyonu (IRF) Kongresi'nde "Trafik Yönetimi ve Akıllı Ulaşım Sistemleri" kategorisinde ödüle layık görüldü.