Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İçinizi pisliklerden arındıracak mucizevi yöntem! Bu tarif rekor kırıyor: Tüm dertleriniz son bulacak!

Uykusu kaçanlar dikkat. İşte mışıl mışıl uykunun sır içeceği bu haberde....

Yayın Tarihi: 25.06.2023 20:30
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

İçinizi pisliklerden arındıracak mucizevi yöntem! Bu tarif rekor kırıyor: Tüm dertleriniz son bulacak!

SOSYAL MEDYAYI KASIP KAVURAN TARİF: TÜM ORGANLARI TEMİZLEYEN O İÇECEK…

Sosyal medya da bir çok kişi tarafından merak edilen içeceklerden biri olan tamamen doğal içerikli bu içecek hem iç organları temizliyor hem de bebekleri mışıl mışıl uyutuyor. İşte o içecek….

muskat

Kaliteli bir uyku için uyku saati de son derece önemli konulardan biri. Sağlıklı bir hayatın ilk şartı olan kaliteli uyku uyuyabilmek bir çok kişi için oldukça zor. Ama bu tarif ile herkes mışıl mışıl uyuyacak.

Sosyal medyada rekor üzerine rekor kıran bu içecek uykuya dalmayı hızlandırıyor ve içeriğindeki vitamin ve minerallerle vücudun ihtiyacını da karşılıyor.

muskat

Muzda bulunan potasyum ve magnezyum aslında kaliteli uyku için aranan en büyük özelliklerden biri olabiliyor. Bu uyku da organların daha sağlıklı bir şekilde fonksiyonların çalışmasını sağlıyor.

İŞTE O TARİF

muskat

Bir adet muz kabuğu

2 bardak su

Yarım çay kaşığı muskat cevizi tozu/toz tarçın veya çubuk tarçın

İşte hepsi bu kadar. Tüm malzemeler bir cezveye alınır ve kaynatmaya bırakılır. İçerisindeki suyun 3 te 1 i buharlaşınca ocağın altını kapatıp soğumaya bırakın. Daha sonra ise süzülerek içilebilir.

Ayrıca çayı çok geç bir saatte içmemeye de özen göstermelisiniz. Çünkü etki süresi de hesaba katılmalı bu nedenle akşam 7-8 gibi içilebilir.