Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İrem Derici Silifke'de Muhteşem Bir Konser Verdi

Ünlü şarkıcı İrem Derici, Silifke'de muhteşem bir konser verdi. Konser öncesi basın mensuplarıyla buluşan Derici, son dönemde Serdar Ortaç için yapılan yorumlara üzüldüğünü söyledi. Serdar Ortaç ise eski eşi Chloe Loughnan'ın takılarını çaldığı iddialarına canlı yayında cevap verdi. Mersin'in Silifke ilçesinde düzenlenen Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali'nde ise halk oyunları ekipleri gösteri sundu.

Yayın Tarihi: 05.09.2023 05:06
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

İrem Derici Silifke'de Muhteşem Bir Konser Verdi

Şarkıcı İrem Derici, Silifke'de Unutulmaz Bir Konser Verdi

Ünlü şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz akşam Silifke'de muhteşem bir konsere imza attı. Konser öncesi basın mensuplarıyla buluşan Derici, son dönemde Serdar Ortaç için yapılan yorumlara üzüldüğünü belirtti. Derici, Serdar Ortaç'ın Türkiye'nin başına gelmiş en büyük starlardan biri olduğunu vurgulayarak, polemiklere girmemek gerektiğini söyledi.

Serdar Ortaç ise eski eşi Chloe Loughnan'ın takılarını çaldığı iddialarına cevap verdi. Canlı yayın açarak TikTok'a küfür etti.

Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali'nde Halk Oyunları Gösterisi

Mersin'in Silifke ilçesinde düzenlenen Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali kapsamında halk oyunları ekipleri gösteri sundu. Festival kapsamında Anıt Meydanı'nda düzenlenen programda yurt dışından gelen halk oyunları ekipleri ilçe merkezinde ve farklı mahallerde gösteriler gerçekleştirdi.