Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İşgalci İsrail'in Filistinlilere Yönelik Saldırıları Sürüyor

İşgalci İsrail'in Filistinlilere yönelik kanlı saldırıları devam ediyor. İsrail güçleri Batı Şeria'nın Cenin kentine hava saldırısı ve baskın düzenledi. Cenin'de Filistinlilere ait bir evi 3 füzeyle vuran İsrail ordusu ayrıca iş makineleri eşliğinde kente baskın yaptı ve Cenin Mülteci Kampı'nı ablukaya aldı. İHH İstanbul Lise Komisyonu Sorumlusu Muhammed Tarık Yağcı isimli genç Rahmet Mescidi'ne kirli postallarıyla giren işgalci İsrail polisine meydan okudu.

Yayın Tarihi: 03.07.2023 19:44
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

İşgalci İsrail'in Filistinlilere Yönelik Saldırıları Sürüyor

İşgalci İsrail'in Filistinlilere Yönelik Saldırıları Sürüyor

İşgalci İsrail'in Filistinlilere yönelik kanlı saldırıları devam ediyor. İsrail güçleri Batı Şeria'nın Cenin kentine hava saldırısı ve baskın düzenledi. Anadolu Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre İsrail'in saldırılarında 9 Filistinli şehit olurken 50 kişi de yaralandı.

Cenin Mülteci Kampı Ablukaya Alındı

Cenin'de Filistinlilere ait bir evi 3 füzeyle vuran İsrail ordusu ayrıca iş makineleri eşliğinde kente baskın yaptı ve Cenin Mülteci Kampı'nı ablukaya aldı.

İşgalci İsrail'in Filistinlilere yönelik hain saldırıları sürerken Mescid-i Aksa'dan gelen bir görüntü gündeme bomba gibi düştü. İHH İstanbul Lise Komisyonu Sorumlusu Muhammed Tarık Yağcı isimli genç Rahmet Mescidi'ne kirli postallarıyla giren işgalci İsrail polisine meydan okudu. Yağcı'nın İsrail polislerine 'Burası mescid sinagog değil. Postallarınızla giremezsiniz dışarı çıkın' dediği anlara ilişkin görüntüler paylaşım rekoru kırdı ve binlerce beğeni aldı.