Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İsmail Hacıoğlu ve Aslıhan Gürbüz'ün Aşkı Her Yerde Konuşuluyor

İsmail Hacıoğlu ve Aslıhan Gürbüz'ün aşkı her yerde konuşuluyor. İlk kez gazetecilere yakalanan çift, birlikte bir proje teklifi gelirse kabul eder misiniz? sorusuna ise, 'İkimize de gelen harika projeler var. Şimdilik onlara bakacağız' dedi. İkili, yaz sonuna kadar nikah masasına oturacakları iddia ediliyor.

Yayın Tarihi: 06.05.2023 10:17
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

İsmail Hacıoğlu ve Aslıhan Gürbüz'ün Aşkı Her Yerde Konuşuluyor

Hazırlıklar Başladı

İsmail Hacıoğlu ve Aslıhan Gürbüz, Caddebostan'da objektiflere yansıdı. İlk kez gazetecilere yakalanan çift, 'Biz takılıyoruz ama siz ilk kez görüntülediniz. Şu an her şey yolunda' diyerek tebessüm ettiler. Ünlü çift, birlikte bir proje teklifi gelirse kabul eder misiniz? sorusuna ise, 'İkimize de gelen harika projeler var. Şimdilik onlara bakacağız' dedi.

Aşk Alaçatı'da Belgelendi

İsmail Hacıoğlu ve Aslıhan Gürbüz, Alaçatı'da da görüntülenmişti. İkilinin aşkı sosyal medyada da paylaşıldı. İkili, yaz sonuna kadar nikah masasına oturacakları iddia ediliyor.

İlişki Tarihçesi

İsmail Hacıoğlu, daha önce Duygu Kaya Kumarki ve Vildan Atasever'le evlenmişti. Kumarki'den bir çocuğu olan Hacıoğlu, son olarak Aslıhan Gürbüz'le aşk yaşamaya başladı. Çift, tatillerinde de sık sık bir araya geliyor ve romantik paylaşımlar yapıyor.