Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İsmail Saymaz: Dilan ve Engin Polat'a Vergi Kaçırma İddialarıyla İlgili Yeni Detaylar

Gazeteci İsmail Saymaz, Dilan Polat ve Engin Polat'a vergi kaçırma iddialarıyla ilgili yeni detaylar verdi. Saymaz, Polat ailesinin lüks yaşantısının kaynağı üzerinden eleştirilerde bulundu ve şirketlerinin incelendiğini belirtti. Operasyon yapılması ihtimali de dile getirildi.

Yayın Tarihi: 16.10.2023 11:33
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

İsmail Saymaz: Dilan ve Engin Polat'a Vergi Kaçırma İddialarıyla İlgili Yeni Detaylar

Gazeteci İsmail Saymaz köşe yazısında, haklarında vergi kaçırma iddiaları bulunan Dilan Polat ve Engin Polat'a dair iddialarda bulundu.

Son günlerde lüks yaşantılarının kaynağı araştırılan ve mal varlıklarına el konulduğu iddia edilen Polat ailesine dair İsmail Saymaz yeni detaylar verdi.

Türkiye'de yaşayan vatandaşların ekonomik sıkıntıları üzerinden Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ı eleştiren Saymaz, ' Türkiye aylardır, şaibeli bir şekilde ve aniden zenginleşen Polat Ailesi'nin görgüsüzlüğünü, açgözlülüğünü ve teşhirciliğini izliyor' ifadelerini kullandı.

"OPERASYON YAPILABİLİR"

Çifte ait 16 şirketin mercek altında olduğunu söyleyen Saymaz yazısında "Sadece bir şirkette 657 milyon TL'lik kaynağı belirsiz paranın olduğu, toplam miktarın 1,5-2 milyar TL'yi bulabileceği kaydediliyor. Banu Parlak'a ait güzellik merkezinin kurşunlanmasının da bu kapsama alınabileceği belirtiliyor. Polatlara önümüzdeki günlerde operasyon yapılabilir" dedi.