Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İsmailağa Cemaati Afganistan İçişleri Bakanı ile Görüştü

İsmailağa cemaati, Afganistan İçişleri Bakanı Siraceddin Hakkani ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede ülkede yapılan çalışmalar ve ileriye dönük hedefler hakkında istişareler yapıldı ve ümmet birliği için dualar edildi. Ayrıca Enerji Bakanı Molla Abdüllatif Mansur ile de bir araya gelindi ve yetimhane ve diğer çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

Yayın Tarihi: 06.10.2023 16:14
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

İsmailağa Cemaati Afganistan İçişleri Bakanı ile Görüştü

Cumhuriyet’ten Sefa Uyar'ın haberine göre;

Afganistan’da yönetimdeki Taliban ile sık sık görüşmeler yapan ve projeler üstlenen İsmailağa cemaati, bu kez İçişleri Bakanı Siraceddin Hakkani ile bir araya geldi.

Kendisini “İsmailağa cemaatinin yurtdışı hizmet birimi” olarak tanıtan İnsana Değer Veren Dernekler Federasyonu’nun (İDDEF) Afganistan’daki heyeti tarafından Hakkani ile görüşmenin ardından yapılan açıklamada, “Ülkede yapılan çalışmalar ve ileriye dönük hedefler hakkında istişareler yapılarak ümmet birliği için dualar edildi” ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan heyet, dün de Enerji Bakanı Molla Abdüllatif Mansur ile bir araya geldi. Ziyarette “temeli atılacak yetimhane ve diğer çalışmalar hakkında istişarelerde bulunulduğu” kaydedildi.

Odatv.com