Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Isparta'da Yangın Anında Yardımseverlik Örneği

Bir yangında duyarlılık gösteren 3 kadının su alarak para bıraktığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Yayın Tarihi: 20.10.2024 22:07
Güncelleme Tarihi: 20.10.2024 22:07

Isparta'da Yangın Anında Yardımseverlik Örneği

Isparta'da Yangından Etkilenenlere Destek

Isparta'da meydana gelen bir yangında, dumandan etkilenen kişilere yardım etmek amacıyla bir büfeden su alan üç genç kadının duyarlı davranışı, güvenlik kameralarına yansıdı.

Yangının Ortasında Yardım Eli

Kutlubey Mahallesi'nde bulunan bir eğlence merkezinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin yanı sıra çevredeki esnaf tarafından da söndürülmeye çalışıldı. Yangın sırasında panik içinde su almak için büfeye yönelen genç kadınlar, iş yerinin sahibini bulamayınca aldıkları suyun parasını tezgaha bırakıp ayrıldılar.

Büfe Sahibi Bilal Demir'den Açıklama

Yangın anında dükkanında bulunmayan büfe sahibi Bilal Demir, yaptığı açıklamada, "Komşumun işletmesinde çıkan yangına müdahale ediyordum. Ben yokken bu üç kadın, dumandan etkilenenlere yardım için su almışlar ve parasını tezgaha bırakmışlar. Durumu fark edince çok mutlu oldum. Bu devirde böyle bir davranış görmek zor. Kendilerine teşekkür ediyorum." sözleriyle minnettarlığını ifade etti.

Isparta'da Kutlubey Mahallesi'ndeki eğlence merkezinde yangın çıktı, söndürme çalışmalarına...

Isparta'da Kutlubey Mahallesi'ndeki eğlence merkezinde yangın çıktı, söndürme çalışmalarına itfaiye ekipleri ile çevredeki esnaf da destek verdi. Yangın sırasında panik yapanlara su almak için mahalledeki büfeye gelen üç genç kadın, esnafı yerinde bulamayınca aldıkları ürünlerin parasını tezgaha bırakarak ayrıldı. Büfe sahibi Bilal Demir, gazetecilere açıklamalarda bulundu.