Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İsrail'de Sel Son Dakika Haberleri: Tel Aviv'de Su Baskınları

İsrail'in Tel Aviv kentinde aşırı yağışa bağlı olarak su baskınları oluştu. İddiaya göre Gazze'ye yapılacak kara harekatı da bu sebeple ertelendi. Gazze'ye su, elektrik ve yakıt akışı kesilirken, İsrail Başbakanı Netanyahu 'Bir sonraki aşama geliyor' diyerek kara harekatının sinyalini verdi.

Yayın Tarihi: 15.10.2023 20:39
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

İsrail'de Sel Son Dakika Haberleri: Tel Aviv'de Su Baskınları

İsrail'de Sel!

Gazze'ye yönelik bombardımanına devam eden İsrail'in Tel Aviv kentinde aşırı yağışa bağlı olarak su baskınları oluştu. Arabaların yüzdüğü görüntüler sosyal medyada paylaşılmaya başladı. İddiaya göre Gazze'ye yapılacak kara harekatı da bu sebeple ertelendi.

İsrail Filistin Savaşı Son Durum: Gazze'ye Kara Harekatı Başlıyor mu?

Gazze'ye su, elektrik ve yakıt akışı kesilirken, İsrail Başbakanı Netanyahu 'Bir sonraki aşama geliyor' diyerek kara harekatının sinyalini verdi. AA Ortadoğu Haber Müdürü Turgut Alp Boyraz, A Haber ekranlarında bölgedeki son gelişmeleri aktardı: 'Öncelikle birkaç yeni gelen notla başlayalım. İsrail, Gazze'de güneye doğru, daha güvenli olduğu söylenen yerlere doğru gitmeye çalışanları da vurdu. 20 kişi bu saldırılarda bugün hayatını kaybetti. İkinci önemli gelişme Lübnan sınırında yaşandı. İsrail ordusu, tanksavarlarla İsrail ordu pozisyonunun hedef alındığını duyurdu. Ve hedef alınan yerleri vurmaya başladığını söyledi. Lübnan tarafından düzenlenen saldırılarda 1 İsrailli hayatını kaybetti, 3 İsrailli yaralandı. Bunların sivil mi asker mi olduğunu henüz teyit edemedik.