Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İsrail'i Boykot İçin Yola Kolaları Döktü

Türkiye'de yaşayan bir genç, İsrail'i boykot etmek için satın aldığı kolaları yola dökerek sosyal medyada gündeme oturdu. Hamas'ın başlattığı operasyon sonrasında İsrail ordusu Gazze'ye saldırılar düzenlemeye devam ediyor.

Yayın Tarihi: 08.10.2023 02:08
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

İsrail'i Boykot İçin Yola Kolaları Döktü

İsrail’i Boykot İçin Yola Kolaları Döktü

Şimdi İsrail düşünsün! Türkiye'de yaşayan ve İsrail’i boykot etmek isteyen bir genç, marketten satın aldığı kolaları yola döktü. O anlar sosyal medyada çokça paylaşıldı.

Hamas'ın Silahlı Kanadı İzzeddin Kassam'ın Operasyonu

Hamas'ın silahlı kanadı Izzeddin Kassam, İsrail'e karşı 'Aksa Tufanı' isimli bir operasyon başlattıklarını duyurdu. Gazze'den İsrail'e çok sayıda roket atıldı. Atılan roketlerden bazıları Askalan (Aşkelon) kentine isabet etti. İsrail'in de Gazze'ye saldırıları başladı.

Kola Dökerek Boykot Etti

Yaşanan gelişmeler sonrası, Türkiye'de yaşayan bir gencin sosyal medyada gündeme oturdu. Kaldırımın kenarına oturan genç, İsrail’i boykot etmek için marketten aldığı kolaları yola döktü. O anlar sosyal medyada çokça paylaşıldı.

İşte o görüntüler:

Sosyal medyada paylaşılan ve İstanbul Esenyurt'ta bir gencin İsrail'i boykot için satın aldığı kolaları sokağa döktüğü iddia edilen görüntüler viral oldu.

İsrail'in Saldırıları Devam Ediyor

Hamas'ın başlattığı operasyonun ardından ise İsrail ordusu “savaş durumu alarmı” ilan etti ve Gazze Şeridi'ne saldırılar düzenledi.