Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İstanbul Challenger TED Open Uluslararası Tenis Turnuvası Basın Toplantısı Gerçekleşti

QNB Finansbank İstanbul Challenger TED Open Tenis Turnuvası'nın basın toplantısı önemli isimlerin katılımıyla yapıldı.

Yayın Tarihi: 03.09.2024 12:34
Güncelleme Tarihi: 03.09.2024 12:34

İstanbul Challenger TED Open Uluslararası Tenis Turnuvası Basın Toplantısı Gerçekleşti

Önemli Gelişmelerle Basın Toplantısı Yapıldı

QNB Finansbank İstanbul Challenger TED Open Uluslararası Tenis Turnuvası'nın basın toplantısı, Tenis Eskrim Dağcılık (TED) Spor Kulübü'nde gerçekleştirildi. Toplantıya Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, TED Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Emin Tınaz, QNB Finansbank Üst Gelir Segmenti ve Varlık Bankacılığı Direktörü Feyyaz Bicak, Hilton İstanbul Maslak Genel Müdürü Özkan Alkan, Turnuva Direktörü Melis Yafe ve sporcular Yankı Erel ile Damir Dzumhur katıldı.

Turnuvanın Önemi ve Hedefleri

Cengiz Durmuş, yaptığı açıklamada, 8 Eylül'e kadar devam edecek olan ve bu yıl 76.sı düzenlenen turnuvanın uluslararası tenis dünyasındaki bilinirliğine dikkat çekti. Durmuş, "Türkiye'nin coğrafi konumu itibarıyla İstanbul'un bu organizasyona ev sahipliği yapması doğaldır. 76 yıldır aralıksız süren bu gelenek, büyük kulüplerin varlığının göstergesidir. TED Kulübü, Türkiye'nin tenis alanındaki gelişimine katkı sağlayan önemli bir kuruluştur. Bu tür organizasyonlar, hem İstanbul'un hem de Türkiye'nin tenis ülkesi olma hedefine katkıda bulunuyor." dedi.

Turnuva Hazırlıkları ve Katılımcıların Görüşleri

Mehmet Emin Tınaz, turnuvanın 4 kortunun yenilendiğini ve Pazar günü spor ve eğlencenin birleşeceği etkinliğe her şeyin hazır olduğunu belirtti. Feyyaz Bicak, etkinliğin daha iyiye ulaşması adına ellerinden gelen katkıyı vermeye çalıştıklarını ve Özkan Alkan da bu organizasyonun bir parçası olmaktan duydukları mutluluğu ifade etti.

Sporcuların Yorumları

Sporcular Yankı Erel ve Damir Dzumhur, turnuvanın kendileri için önemli olduğunu ifade ettiler. Erel, önemli isimlerin yer aldığı bu organizasyonda bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirtirken, Dzumhur, "Bu turnuva benim kariyerimde büyük bir başlangıç oldu. Burayı kazandıktan sonra başka turnuvalar da kazandım. Geri dönmekten çok mutluyum," şeklinde duygularını paylaştı.

QNB Finansbank İstanbul Challenger TED Open Uluslararası Tenis Turnuvası'nın basın toplantısı...

QNB Finansbank İstanbul Challenger TED Open Uluslararası Tenis Turnuvası'nın basın toplantısı gerçekleştirildi. Tenis Eskrim Dağcılık (TED) Spor Kulübü'nde yapılan toplantıya, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş (sağ 3), TED Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Emin Tınaz (ortada), QNB Finansbank Üst Gelir Segmenti ve Varlık Bankacılığı Direktörü Feyyaz Bicak (sağ 3), Hilton İstanbul Maslak Genel Müdürü Özkan Alkan (sağ 2), Turnuva direktörü Melis Yafe (sol 2) ve sporculardan Yankı Erel (sağda) ile Damir Dzumhur (solda) katıldı.