Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İstanbul Sultanbeyli'de Uyuşturucu Ticareti Operasyonu

İstanbul Sultanbeyli'de uyuşturucu ticareti yapan 5 kişi suçüstü yakalandı. Operasyonda uyuz hastası olan bir uyuşturucu satıcısının tulumla alışveriş yapması dikkat çekti. Gözaltına alınan 5 kişiden 2'si tutuklandı.

Yayın Tarihi: 19.10.2023 22:32
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

İstanbul Sultanbeyli'de Uyuşturucu Ticareti Operasyonu

İstanbul Sultanbeyli’de uyuşturucu ticareti yapan 5 kişi suçüstü yakalandı

İstanbul polisi, uyuşturucu ticareti yapanlara yönelelik Sultanbeyli’de operasyon gerçekleştirdi. Drone destekli operasyonda, şüphelilerin ormanlık alanda uyuşturucu madde ticareti yapıp, kullandıkları belirlendi. Yapılan takip sonucunda, şüpheliler suçüstü yakalandı. Operasyonda O.K. ve S.K. isimli uyuşturucu satıcılarının da aralarında bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı. S.K. isimli uyuşturucu satıcısının, uyuz hastası olduğu için koruyucu tulum giyip bu şekilde uyuşturucu satması ise dikkat çekti. Gözaltına alınan 5 kişiden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uyuz Hastası Uyuşturucu Satıcısı Dikkat Çekti

Uyuz hastası olan bir uyuşturucu satıcısı, müşterilerine hastalık bulaştırmamak için beyaz tulumla alışverişe gitti. 'Breaking Bad' edasıyla ormanda yürüyen zehir taciri polis kameraları tarafından da görüntülendi. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, ağaçların altında oturan 4 kişiyi takip eden ekipler, beyaz tulum giymiş bir şüphelinin, grubun yanına yaklaştığını fark etti. Yedisi uyuşturucudan 13 suç kaydı olan şüphelinin uyuz hastalığına yakalandığı, başkalarına bulaşmaması için tulum giydiği öne sürüldü.