Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İzmir'de Bir Martı Eğlencesi: Sosyal Medyanın Yıldızı

İzmir'in Foça ilçesinde denizde yüzen bir kişinin üzerine konan martı, sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Yayın Tarihi: 21.09.2024 17:31
Güncelleme Tarihi: 21.09.2024 17:31

İzmir'de Bir Martı Eğlencesi: Sosyal Medyanın Yıldızı

Denizde Yüzen Kişinin Üzerine Martı Kondu

İzmir'in Foça ilçesinde ilginç bir olay meydana geldi. Eski Foça'da yaşayan emekli Mehmet Oktay Özçelebi, iskele civarında oturduğu sırada denizde sırt üstü yüzen bir kişinin göbeğine bir martının konduğunu fark etti.

Sosyal Medyada Paylaşıldı

Özçelebi, cep telefonuyla bu andan görüntü kaydetti ve kaydettiği videoyu sosyal medya platformlarında paylaştı. Bu görüntü, çok sayıda kullanıcıdan beğeni aldı.

Olayın Hikayesi

Özçelebi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Çok ilgimi çekti, hemen videoya aldım. İnanılmaz güzel bir hadiseydi." ifadelerini kullandı. Martının İstanbul'dan Foça'ya tatile gelen bir aile tarafından getirildiğini öğrenen Özçelebi, martının yuvadan düştüğü için aile tarafından bakıldığını ve buraya bırakıldığını aktardı. Aile, dönüş yolunda martıyı komşularına emanet etmiş ve martı, artık kendi imkanlarıyla beslenmeye başlamış.

Özçelebi, "Martıyı burada sıklıkla görüyoruz ancak herhangi bir insanla yakınlaşmasını daha önce gözlemlememiştik" şeklinde konuştu.

İzmir'in Foça ilçesinde denizde yüzen kişinin üzerine konan martının cep telefonuyla çekilen...

İzmir'in Foça ilçesinde denizde yüzen kişinin üzerine konan martının cep telefonuyla çekilen görüntüsü, sosyal medyada beğeni kazandı. Görüntüyü çeken Mehmet Oktay Özçelebi, AA muhabirine açıklama yaptı.