Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Juzdan ile Mağaza Alışverişlerinde Kredi İmkanı

Juzdan, alışveriş kredisi özelliği ile mağazalarda ödeme kolaylığı sunuyor. Akbank'dan açıklamalar detaylandı.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 11:33
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 12:05

Juzdan ile Mağaza Alışverişlerinde Kredi İmkanı

Juzdan ile Mağaza Alışverişlerinde Kredi İmkanı

Akbank Ödeme Sistemleri'nin yeni nesil ödeme platformu Juzdan, alışverişte kredi avantajını kullanıcılarına sunuyor. Kullanıcılar, fiziksel mağazalarda QR kodu okutarak alışveriş kredisi kullanabiliyor.

Yenilikçi Çözümler ile Kullanıcı Deneyimi

Akbank'ın yaptığı açıklamaya göre, 50 binden fazla fiziksel noktada geçerli olan bu sistem, internet alışverişlerinden aldığı pozitif geri dönüşleri, fiziksel satış noktalarına da taşıyor. Yasin Mengüllüoğlu, bu özellik sayesinde kullanıcıların alışveriş sırasında kolayca finansman sağlayabileceklerini vurguladı.

Akbank’ın Vizyonu ve Hedefleri

Mengüllüoğlu, Juzdan'ın kullanıcı deneyimini sürekli bir şekilde zenginleştirmeye odaklandıklarını belirterek, teknoloji ile insan odaklı çözümleri bir araya getirerek, günlük yaşama değer katmayı amaçladıklarını ifade etti. "Juzdan, bu hedefler doğrultusunda kullanıcılara modern, esnek ve kolay bir ödeme deneyimi sunmayı vaat ediyor," dedi.

Özel Kampanya İmkanları

Ayrıca, 31 Ağustos'a kadar Juzdan üzerinden kredi kullanarak yapılan 2500 lira ile 150 bin lira arasındaki alışverişlerde kullanıcılara 500 lira chip-para kazandıran özel bir kampanya da başlatıldı. Bu kampanya, anlaşmalı mağazalarında geçerli olacak.

Juzdan, kullanıcılarına sunduğu kolaylıklarla alışveriş deneyimini daha güvenli ve özgür hale getirmeyi hedefliyor.

Juzdan kullanıcıları artık, fiziksel mağazalarda QR kod okutarak ödemelerini alışveriş kredisi ile...

Juzdan kullanıcıları artık, fiziksel mağazalarda QR kod okutarak ödemelerini alışveriş kredisi ile gerçekleştirebiliyor.