Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kardeşlerim Dizisi: Konu, Oyuncular ve Çekim Yeri

Yarın akşam üçüncü sezonun ilk bölümüyle izleyiciyle buluşacak Kardeşlerim dizisinin çekim yeri ve oyuncu kadrosu hakkında detaylar. Dizi, İstanbul Fatih'te çekilmektedir ve aynı zamanda İstanbul'un farklı ilçelerinde de sahneleri kaydedilmektedir. Oyuncular arasında Ahmet Kural, Murat Boz, Pelin Karahan ve Sarp Akkaya yer almaktadır. Dizi, dört kardeşin yaşadığı zorlukları, aşklarını, dostluklarını ve ihanetleri konu alarak izleyicilere duygu dolu anlar yaşatmaktadır.

Yayın Tarihi: 18.09.2023 11:59
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Kardeşlerim Dizisi: Konu, Oyuncular ve Çekim Yeri

Kardeşlerim Dizisi: Konu, Oyuncular ve Çekim Yeri

Yarın akşam üçüncü sezonun ilk bölümüyle izleyiciyle buluşacak projenin kamera arkası görüntüleri paylaşıldı. Oyuncuların, eğlenceli anları sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Atv ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisi nerede çekiliyor? İşte dizinin konusu ve oyuncuları hakkında son detaylar. "Kardeşlerim" dizisi, ATV'de her cumartesi yayınlanan ve reytinglerde üst sıralara yükselen popüler bir dizi olarak dikkat çekiyor. Dizi, yayın hayatına yeni başlamış olmasına rağmen büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Dizinin çekim yeri hakkında merak edilenler ise şu şekildedir: Kardeşlerim Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi, İstanbul Fatih'te çekilmektedir. Ancak sadece Fatih ile sınırlı kalmayıp, dizinin birçok sahnesi İstanbul'un farklı ilçelerinde de kaydedilmektedir. Özellikle dizi içerisinde yer alan okul sahneleri büyük bir merak konusu olmuştur. Bu sahnelerin yanı sıra, dizide anne ve babalarını kaybeden dört kardeşin birbirlerine olan bağlılıkları ve yaşadıkları ev de izleyicilerin dikkatini çekmektedir. Bu ev, İstanbul Balat'ta bulunmaktadır. Balat'ta yer alan bu iki katlı müstakil ev, daha önce "Canevim" adlı dizide de kullanılmıştır ve şu anda "Kardeşlerim" dizisi için çekim mekanı olarak hizmet vermektedir. Oyuncu kadrosu ve konusu Ahmet Kural: Kadir karakterini canlandırmaktadır. Dört kardeşin en büyüğü olan Kadir, ailesini kaybettikten sonra kardeşlerine hem anne hem baba olmaya çalışmaktadır. Murat Boz: Ömer karakterine hayat vermektedir. Ömer, ailesinin vefatından sonra kardeşlerine destek olmaya çalışan, sorumluluk sahibi bir gençtir. Pelin Karahan: Asiye karakterini canlandırmaktadır. Asiye, dört kardeşin tek kızıdır ve ailesinin vefatından sonra evin annesi olmuştur. Sarp Akkaya: Kemal karakterine hayat vermektedir. Kemal, ailesinin vefatından sonra iş hayatına atılan ve kardeşlerine maddi destek olmaya çalışan bir gençtir. Dizi, bu dört kardeşin yaşadığı zorlukları, aşklarını, dostluklarını ve ihanetleri konu alarak izleyicilere duygu dolu anlar yaşatmaktadır. Aynı zamanda, dizi içerisinde yer alan yan karakterler ve onların hikayeleri de diziyi daha zengin kılmaktadır. "Kardeşlerim" dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor.