Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Beşiktaş Maçından Ümit Dolu

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Beşiktaş maçında galibiyet bekliyor ve takıma güveniyor.

Yayın Tarihi: 28.09.2024 11:10
Güncelleme Tarihi: 28.09.2024 11:10

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Beşiktaş Maçından Ümit Dolu

Kayserispor'dan Beşiktaş Maçına Umutlu Mesajlar

Bellona Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, ligin 7. haftasında Beşiktaş ile oynayacakları maça dair umutlarını dile getirdi.

Hedef Galibiyet

Çamlı, maçın çok önemli olduğunu belirterek, "Çok iyi bir futbol sergileyip sahadan galibiyetle ayrılacağımıza eminim" dedi.

Eksikler ve Sakatlık Durumu

Takımda yaşanan sakatlık sorunlarına değinen Çamlı, "İlk 11'den 7 oyuncumuz yok. Bu durum, takımımız üzerinde zorluklar yaratıyor. Ancak buna rağmen sıkıntıları aşacak kapasitemiz var," diye ekledi.

Düşme Korkusu Yok

Çamlı, Kayserispor'un ligden düşme korkusunun bulunmadığını, camianın her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğini söyledi. "Bizi zorluklar yıldıramaz. Önümüzdeki yıllarda daha büyük başarılar elde edeceğiz" şeklinde konuştu.

Beşiktaş Maçı İçin Güven Dolu Açıklama

Beşiktaş ile karşılaşacak olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Çamlı, "Taraftarımıza 3 puan hediye etmek için canla başla mücadele edeceğiz. Kayserispor taraftarı müsterih olsun, bu maçı kazanacağız" dedi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Bellona Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, ligin 7. haftasındaki...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Bellona Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, ligin 7. haftasındaki Beşiktaş maçından galibiyetle ayrılacaklarına inandığını belirtti. Çamlı, AA muhabirine, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.