Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kenan İmirzalıoğlu Setlere Dönüyor

Son olarak 'Alef' adlı internet dizisinde rol alan Kenan İmirzalıoğlu, uzun bir aradan sonra dizi setlerine geri dönüyor. Yeni projede 'Eşkıya', 'Gönül Yarası' gibi filmlere imza atan yönetmen Yavuz Turgul ile birlikte çalışacak. Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisi büyük merak uyandırıyor.

Yayın Tarihi: 07.08.2023 14:17
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Kenan İmirzalıoğlu Setlere Dönüyor

Kenan İmirzalıoğlu setlere dönüyor

Son olarak 'Alef' adlı internet dizisinde rol alan Kenan İmirzalıoğlu, uzun bir aradan sonra dizi setlerine geri dönüyor. Uzun yıllardır 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasının sunuculuğunu üstlenen Kenan İmirzalıoğlu, yeni bir dizide oynamaya hazırlanıyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; ünlü oyuncu, yeni projede 'Eşkıya', 'Gönül Yarası' gibi filmlere imza atan yönetmen Yavuz Turgul ile birlikte çalışacak. Henüz detayları bilinmeyen dizinin yapımcılığını ise Erol Avcı'nın TMC yapım şirketi üstlenecek.

Öte yandan son olarak 'Alef' adlı internet dizisinde rol alan Kenan İmirzalıoğlu, 5 yıl aranın ardından yeni dizisiyle ekrana dönecek.

Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizi projesi

Kim Milyoner Olmak İster'de sunucu olarak ekranda yer alan Kenan İmirzalıoğlu’nun Alef’in ardından çekeceği yeni dizi projesi hayranları tarafından heyecanla bekleniyordu. Çok sayıda teklif alan ancak acele etmeyen ünlü aktör sonunda dev bir ismin projesiyle setlere dönmeye hazırlanıyor. İmirzalıoğlu, Türk sinema tarihine damgasını vuran, 'Eşkıya', 'Muhsin Bey', 'Gönül Yarası', 'Çiçek Abbas', 'Fahriye Abla' gibi kült filmlerin mimarı Yavuz Turgul ile Kurtcebe Turgul ve Nilgün Öneş’in beraber hazırladığı dizide başrol oynayacak. Birsen Altuntaş'ın haberine göre büyük merak uyandıran dizinin yapım şirketi ise unutulmaz projelere imza atan Erol Avcı’nın patronu olduğu TMC Film… Yavuz Turgul ile Erol Avcı, son olarak 2017 yılında Şener Şen’li 'Yol Ayrımı' filminde beraber çalışmıştı.