Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kendi Düşen Ağlamaz Neden Yok? Yeni Bölüm Ne Zaman?

TRT 1'in ilgiyle takip edilen dizilerinden biri olan Kendi Düşen Olmaz, son olarak 16. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Perşembe günleri ekranlara gelen dizinin yeni bölümünün bu akşam yayın akışında görünmemesi nedeniyle izleyiciler; Kendi Düşen Ağlamaz neden yok? sorusunun yanıtını aramaya başladı.

Yayın Tarihi: 19.10.2023 17:25
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Kendi Düşen Ağlamaz Neden Yok? Yeni Bölüm Ne Zaman?

Kendi Düşen Ağlamaz Neden Yok?

TRT 1'in ilgiyle takip edilen dizilerinden biri olan Kendi Düşen Olmaz, son olarak 16. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Perşembe günleri ekranlara gelen dizinin yeni bölümünün bu akşam yayın akışında görünmemesi nedeniyle izleyiciler; Kendi Düşen Ağlamaz neden yok? sorusunun yanıtını aramaya başladı. İşte, konuyla ilgili bilinmesi gerekenler...

Kendi Düşen Ağlamaz Neden Yok?

Yaz sezonunda yayınlanmaya başlayan Kendi Düşen Ağlamaz dizisi, Filistin'in Gazze kentinde meydana gelen hastane saldırısı sonrası ilan edilen milli yas nedeniyle bu akşam yayınlanmayacak.

Kendi Düşen Ağlamaz Son Bölümde Neler Oldu?

Serkan ve Alize'nin önlerinde onları bekleyen şahane bir düğün vardır. Tüm sevdiklerinin huzurunda ilk danslarını edecekler, oyunla başlayan evliliklerini gerçeğe dönüştüreceklerdir. Serkan üzerinde damatlığıyla yeni hayatının ilk gününe merhaba diyecekken kötü bir sürprize merhaba demiştir. İntikam saatini kuran Alize, en mutlu anlarında, tam düğünün ortasına öyle bir bomba bırakır ki bir infiale yol açar. Herkesin içinde Serkan'ı terk eden Alize bu da yetmezmiş gibi dakikalar sonra boşanacaklarını ilan eder. Şok üstüne şok yaşayan Serkan kendini hakimin karşısında bulur.

Serkan'dan boşanmak hiç de kolay değildir. Şimdi Alize'nin hayatında ona kök söktürecek olan bir kocası, tepkilerini çığ gibi büyüten Darıca ailesi ve sinirden deliye dönmüş bir babası vardır. Alize'nin ise gözleri inattan kör, kulakları sağır olmuştur adeta. Ona göre babası ve kocasının arkasından iş çevirmelerinin bir bedeli olmalıdır ancak bu oyunun bedelini ödeyen Alize olacaktır. Serkan ise yeminli gibi Alize'ye bu hayatı dar etme planları içindedir.

Kendi Düşen Ağlamaz Bu Akşam Var mı Yok mu?

Kendi Düşen Ağlamaz bu akşam var mı yok mu, neden yok soruları gündemdeki yerini aldı. Eylül Tumbar ve Enes Koçak, Selen Soyder, Hakan Yılmaz, Hivda Zizan Alp, Yonca Şahinbaş, Berat Yenilmez gibi isimleri buluşturan dizi, son olarak 16. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. 19 Ekim 2023 TRT 1 yayın akışı Perşembe listesinde ise yeni bölüm yer almadı. Bunun üzerine Kendi Düşen Ağlamaz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak, saat kaçta soruları yanıt aramaya başladı. Yeni bölüm tarihi için gözler gelecek açıklamalarda.

Kendi Düşen Ağlamaz 17. Bölüm Özeti

Serkan'ın beklenmedik teklifi karşısında ne yapacağını bilemeyen Alize köşeye fena sıkışmıştır. Ama kararı ne olursa olsun Serkan'ı pişman etmeye de kararlıdır. Bu kez eli o kadar güçlü değildir. Alize ve Serkan bir savaşa girmiş olsalar da en büyük savaşı kendileriyle verecektir. Genç aşıklarımız, aşklarını inkar ettikçe bununla sınanmaya devam edecektir. Ama sonunda öyle bir yol ayrımına geleceklerdir ki; ya gerçekleri kabul edecek ya da son fırsatlarını da kaçıracaklardır.