Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kerem Fırtına Seçildi mi? Meclis'e Girebildi mi?

Türkiye tarihinin en kritik seçimlerinden birinde, Yeşil Sol Parti adayı Kerem Fırtına'nın seçilip seçilmediği merak ediliyor. Aynı zamanda HDP Danışma Kurulu üyesi olan Fırtına, tiyatro oyunları, dizi ve sinema filmlerinde rol aldı.

Yayın Tarihi: 15.05.2023 13:53
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Kerem Fırtına Seçildi mi? Meclis'e Girebildi mi?

Kerem Fırtına Seçildi mi?

Türkiye tarihinin en kritik seçiminde sona gelinmiş durumda. Oyların yüzde 99,40’ı açılmış durumda. Yeşil Sol Parti adayı Kerem Fırtına’nın kazanıp kazanmadığı merak ediliyor. Ancak, resmi olmayan sonuçlara göre Kerem Fırtına seçilememiş görünüyor.

Kerem Fırtına Kimdir?

Kiralık Aşk, Kurtlar Vadisi, Son Çıkış gibi yapımlardan tanıdığımız oyuncu Kerem Fırtına, Yeşil Sol Parti İstanbul Milletvekili Adayı oldu. Fırtına adaylığını açıkladıktan sonra yaşadıklarını anlattı. Kendisine ‘Kürt müsün?’ diye sorulduğunda hayır demekten utandığını, aslında böyle bir sorudan utandığını belirtti.

Kerem Fırtına'nın Bölgesi ve Kariyeri

Aynı zamanda HDP Danışma Kurulu üyesi olan Kerem Fırtına, tiyatro oyunları, dizi ve sinema filmlerinde rol aldı. Fırtına’nın çeşitli senaryo çalışmaları, radyo programı ve yayımlanmış 2 kitabı bulunuyor. Fırtına’nın milletvekili adayı olduğu 3’üncü bölge ise Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çatalca, Esenyurt, Güngören, Küçükçekmece, Çatalca, Esenyurt, Güngören, Silivri ilçelerini kapsıyor.