Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Konya'da Silahlı Saldırı: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Konya'da bir silahlı saldırıda 49 yaşındaki Bayram Çelmeli yaşamını yitirdi. Olayın nedeni alacak meselesi olarak belirlendi.

Yayın Tarihi: 26.10.2024 10:26
Güncelleme Tarihi: 26.10.2024 10:26

Konya'da Silahlı Saldırı: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Konya'da Silahlı Saldırı Olayı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, bir kişi aracında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olay, Bayram Çelmeli (49) isimli şahsın, Seydişehir-Antalya karayolu üzerindeki Madenli Mahallesi yakınlarında seyir halindeyken meydana geldi.

Olayın Gelişimi

Çelmeli, saldırıda ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye intikal eden sağlık ekipleri, ağır yaralı olan Çelmeli’yi Seydişehir Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Çelmeli kurtarılamadı.

Şüpheli Yakalandı

Saldırının ardından, kaçan şüpheli M.K, jandarma ekipleri tarafından kısa süre içinde yakalandı. Olayın ardından yapılan incelemelerde, Çelmeli ile M.K arasında alacak meselesi nedeniyle bir husumet olduğu belirlendi.

Bu trajik olay, bölgedeki güvenlik endişelerini yeniden gündeme getirirken, yetkililer olaya ilişkin soruşturmayı derinleştirdi.

Konya'da bir kişi aracında uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. İhbar üzerine bölgeye...

Konya'da bir kişi aracında uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Bayram Çelmeli (49), müdahaleye rağmen kurtarılamadı.